dreamShow Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Tak jak w temacie mam problem. Otóż explorer.exe zżera mi ponad 300MB pamięci i nawet nie wiem dlaczego. Jeszcze dziś wszystko było ok i stało się tak dopiero gdy zostawiłem komputer na jakieś 30 minut bez używania. Na innym koncie na komputerze wszystko jest ok a ja nie mogę nawet folderu otworzyć byle jakiego bo jest oczekiwanie i ekran szarzeje i jedynym wyjściem jest zakończenie procesu explorer.exe. Usunąć żadnego folderu też nie mogę. Myślałem aby zmienić kompozycję i wyłączyć Aero ale dzieje się to samo co w przypadku próby otworzenia folderu. Czyściłem CCleanerem i nic.@edit:. Dobra już działa. Dziękuje użytkownikowi który na PW podesłał mi pomysł z wyjęciem kości pamięci i włożenie jej z powrotem. Pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...