Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TimeX

Steam - zawieszenie konta przy lewych informacjach podczas doładowania

Recommended Posts

Witam.

Doładowałem dziś swój portfel Steam, korzystając z konta Paypal. Mając swoje powody (włączając w to niewiedzę) podałem trzy lewe informacje: numer telefonu, adres bilingowy oraz adres bilingowy 2. Czy Steam może cofnąć mi środki na doładowanie konta i zawiesić je, za lewe informacje? Jeśli to coś znaczy, kwota doładowania wynosiła 5 Euro. I, co to jest adres bilingowy? Jedne strony mówiły, że numer karty kredytowej, a inne że ulica. Wpisałem "Sezamowa" w adresie bilingowym, kierując się tym, że w końcu doładowywałem z konta Paypal, więc numer karty kredytowej mi nie był potrzebny.

Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam.

Ja w adresie bilingowym zawsze wpisywałem po prostu adres. Dokładniej adres bilingowy to adres na jaki jest zarejestrowany rachunek.

co do paypal - nie wiem jak to dokładnie działa, ale jeśli w paypalu podawałeś inne informacje, a w steamie inne to jest jakieś tam ryzyko że się do tego przyczepią. Ja płace kartą i zawsze podaje takie same informacje jak mam w banku.

No cóż. Podałem inne. Czy w takich sytuacjach, jeśli ktoś wie, Steam prosi o naprostowanie tego? Albo coś w tym stylu? Czy od razu walą z grubej rury i cofają środki, usuwają kupione elementy, by żywot konta zakończyć zawieszeniem/banem? Za dużo informacji żądają, poza tym ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...