TimeX Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Witam.Doładowałem dziś swój portfel Steam, korzystając z konta Paypal. Mając swoje powody (włączając w to niewiedzę) podałem trzy lewe informacje: numer telefonu, adres bilingowy oraz adres bilingowy 2. Czy Steam może cofnąć mi środki na doładowanie konta i zawiesić je, za lewe informacje? Jeśli to coś znaczy, kwota doładowania wynosiła 5 Euro. I, co to jest adres bilingowy? Jedne strony mówiły, że numer karty kredytowej, a inne że ulica. Wpisałem "Sezamowa" w adresie bilingowym, kierując się tym, że w końcu doładowywałem z konta Paypal, więc numer karty kredytowej mi nie był potrzebny.Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matusiak97 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Ja w adresie bilingowym zawsze wpisywałem po prostu adres. Dokładniej adres bilingowy to adres na jaki jest zarejestrowany rachunek.co do paypal - nie wiem jak to dokładnie działa, ale jeśli w paypalu podawałeś inne informacje, a w steamie inne to jest jakieś tam ryzyko że się do tego przyczepią. Ja płace kartą i zawsze podaje takie same informacje jak mam w banku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeX Posted October 17, 2013 Author Report Share Posted October 17, 2013 No cóż. Podałem inne. Czy w takich sytuacjach, jeśli ktoś wie, Steam prosi o naprostowanie tego? Albo coś w tym stylu? Czy od razu walą z grubej rury i cofają środki, usuwają kupione elementy, by żywot konta zakończyć zawieszeniem/banem? Za dużo informacji żądają, poza tym ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksv6 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Kasa ci nie przepadnie ani rzeczy jedynie stim może faktycznie zapytać cię czy to twoje konto lub jakoś inaczej to sprawdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...