Dname Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Witam, mam problem mianowicie chciałem zobaczyć dostępne aktualizacje na androida 4.3 (nexus 4)włączam wifi i klikam sprawdź nic sie nie dzieje, ostatnia data 2 miesiące temu. Byłem zadziwniony wbijam następnego dnia a tu taki komunikat NIby wszystko gra ale nic nie moge zrobić ani pobrać tej aktualizacji Zadziwnia mnie komunikat ''Oczekiwanie na pobranie 1.8mb Przez wifi tylko do ^1''Co znaczy ''tylko do ^1'' Próbowałem zrestartować, wyjąć karte sim zresetować wifiNic nie pomogło Prosze o pomoc ze względu na nadchodzącego wielkimi krokami Androida 4.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steku1997 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Aktualizację systemu Android polecam wykonać za pomocą komputera.Wystarczy podpiąc telefon pod USB, a system już sam powinień wiedzieć, co ma zrobić.Jeśli jednak nie zostanie automatycznie pobrane żadneoprogramowanie do zarządzaniatelefonem z poziomu komputera - wejdź na stronę producenta telefonu, i pobierzowe oprogramowanie.Aktualizację będziesz mógł pobrać na kompterze, a przed instalacją zostanieutworzona kopia zapasowa telefonu na wypadek niepowodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...