Vellietto Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Witam.Mam zamiar nagrywać gameplaye, czytałem dużo treści na forum i doszedłem do tego, że muszę mieć 2 dyski, żeby na jednym nagrywać, a drugi do odczytu gier. Podstawowy dysk na którym mam gry to WD Green 2TB SATA II, a ten na który nagrywam to stary MAXTOR ATA 160 GB. Otóż, gdy włączam nagrywanie FPSy znów spadają , utrzymują się na poziomie 22-26 przy FAR CRY 3, podczas gry bez nagrywania jest około 40. Do tego czasami spadają drastycznie, bo aż do 1 FPSa. Co mam zrobić żeby to jakoś w miarę fajnie chodziło? Może zamienić dyski rolami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Entyrop Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Tu nie chodzi o dyski, ale o wydajność komputera. Nagrywanie obrazu znacząco obciążają komputer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vellietto Posted October 17, 2013 Author Report Share Posted October 17, 2013 Wydaje mi się że wydajność jest w porządku.AMD Phenom II x4 960T4 GB RAM KIngston DDR3RADEON HD6850OCZ 550WATT Link to comment Share on other sites More sharing options...