Jugahav Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Witam.Jako że moje Senki HD 201 powoli się rozlatują, trzeba rozejrzeć się za nowymi nausznikami.Przeznaczenie: używane tylko w domu, głównie do gier.Karta dźwiekowa zintegrowana, także nie ma co nastawiać sie na audiofilskie wynalazki.Cena: 150 zł max.Jakie modele są godne uwagi do tej kwoty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jugahav Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 KLIK. Czy to są te słuchawki? To oryginały? Bo widzę na allegro sporo droższe wersje po około 150 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jugahav Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 OK. Dzięki za pomoc. Wybieram HD 681. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Temat otwarty na prośbę autora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jugahav Posted October 17, 2013 Author Report Share Posted October 17, 2013 Myślałem nad tymi słuchawkami i mam takie pytanie - czy do tej kwoty (czyli 150 zł) nie można by kupić jakichś słuchawek z mikrofonem? Zastanawiałem się także nad Creative SB 3D Alpha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Jeżeli słuchawki głównie do gier to można zastanowić się nad Tactic 3D. W muzyce wypadną gorzej od SL, ale w grach są niezłe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jugahav Posted October 17, 2013 Author Report Share Posted October 17, 2013 Teraz to już jestem zupełnie zdezorientowany. Mikrofon mam. Chodzi tylko o to, które będą lepsze do gier. SL czy Creative. Oczywiście jeśli Creative, to czy na tyle, by warto było dopłacić 50 zł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Alph nie bierz pod żadnym pozorem, bo się po prostu łamią.Miałem je prawie dwa lata i się nie połamały, a lądowały kilka razy na glebie. Wystarczy minimalnie o nie dbać i nie rozciągać pałąka w miejscu, gdzie się reguluje jego rozmiar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Sam widzę po znajomych, jak traktują słuchawki, więc się nie dziwię, że ludzie narzekają na ich łamliwość. Nie twierdzę, że nie są delikatne, bo w tym konkretnym miejscu są, ale wystarczy minimalna uwaga przy zakładaniu i nic nie powinno się połamać. Choć sam w razie możliwości dopłaciłbym do Sigm, jak piszesz, żeby mieć święty spokój Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jugahav Posted October 17, 2013 Author Report Share Posted October 17, 2013 Nie ukrywam, że cena też trochę ma znaczenie. Zdecydowałem się na HD 681 i zamówiłem przed chwilą, więc temat można definitywnie zamknąć. Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...