TakiTamMagik Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Cześć, posiadam klawiaturę Gigabyte Force K3 i ogółem jestem zadowolony z jej wykonania, jednak bardzo przeszkadza mi wysokość skoku klawisza i po przesiadce z laptopa nadal nie mogę się przyzwyczaić. Dlatego zastanawiałem się nad kupnem nowej klawiatury (jestem gotów sprzedać tą za 50 zł - kontakt na priv;) ) i wpadła mi w oko nowa klawiatura Logitecha - http://techplanet.pl/produkty/klawiatury/logitech-k290-comfort,40041.html. Wydaje się być wygodna i co ważne ma multimedialne przyciski, których mi brakuje. Czy ktoś ma ją może i jest w stanie się wypowiedzieć na jej temat? A może polecicie coś innego w tej cenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TakiTamMagik Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 W sumie to jestem pozytywnie zaskoczony obecnością podświetlnia w klawiaturze za 60 zł Wygląda całkiem fajnie, ale z tego co poczytałem, to jest dosyć głośna, a ja sporo piszę i często w nocy i to mogłoby być problemem. Niemniej zastanowię się nad obydwoma, chyba ze możesz jeszcze polecić jakąs inną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TakiTamMagik Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 Wydaje mi się, że 2 pierwsze, które wstawiłeś, są takie same A co do tej modecoma to za dobrych opini nie ma. Wezmę chyba tą A4 Techa. Link to comment Share on other sites More sharing options...