woj1357913 Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Witam, mam problem. Mianowicie sieć wifi w mieszkaniu działała świetnie dopóki nie zacząłem dzielić jej z innym komputerem. Od tej pory gdy gram, przeglądam sieć momentami ping skacze do 2000 lub coś koło tego tak jakby rwie połączenie. Co dziwne, przy połączeniu ze smartfonem, laptopem i ps3 na raz to się nie dzieje, tylko gdy podłącza się ten drugi komputer. Router marki thomson internet od vectry 40mb/s karta w tym felernym komputerze tplink na usb. Ma ktoś pomysł co może byc nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
politan Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Oczywiście komputer podczas działania nie ściąga żadnych plików za pośrednictwem P2P? Masz możliwość podłączenia tego "drugiego" komputera kablem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woj1357913 Posted October 29, 2013 Author Report Share Posted October 29, 2013 nie, nic się nie ściąga. Niestety nie mogę podłączyć kablem, gdyż drugi komputer jest za daleko od routera. Nie rozumiem o co chodzi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
politan Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Spróbuj spingować z komputera, który tak obciąża łącze:- router,- komputer w sieci LAN,- wp.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...