BenjiKszyt Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Siema, mam w kompie grafike 7970HD, ale w ramach projektu na studia potrzebuje dolozyc druga karte, obslugujaca CUDA. Ta druga karta potrzebna mi jest wylacznie do obliczen, nie bede nic ja wyswietlac. Czy GT430 (bo i mocniejsza mi nie potrzebna) jest w tej chwili najtansza opcja wspierajaca CUDA? I czy dolozenie drugiej karty innego producenta nie spowoduje jakichs problemow? Jak wygladac powinna instalacja? Tylko wlozyc karte na miejsce i zainstalowac stery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepowaty Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Hybrid PhysXhttp://www.ngohq.com/graphic-cards/17706-hybrid-physx-mod-v1-03-v1-05ff.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico95 Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Ja tam ekspertem nie jestem, ale Geforce'y z Radeonami nie siedzą na jednej płycie. W Gf'ach jest Sli, a u Ati Crossfire, chyba że masz takie mobo co to obsłuży. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenjiKszyt Posted October 14, 2013 Author Report Share Posted October 14, 2013 Ja nie potrzebuje ich obu do wyswietlania obrazu, a do tego jest chyba crossfire wlasnie potrzebny? Na tym geforcie chce sobie tylko liczyc. A mobo mam z77a-g43, MSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...