Syskol Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Dobra gdzie jest do jasnej ciasnej klucz do spedballa bo szukam go na stronie i nie umie znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja007007 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 http://www.cdaction.pl/seriale/Speedball_2 Podajesz swojego maila i otrzymujesz wiadomość z serialem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalanche Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 a czy wie ktoś może gdzie jest ten klient do speedballa 2 bo pisze w cda, że na płycie ale przeszukałem całą i nic nie mogę znaleźć. HELP!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Ogi Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Jeśli nie masz zainstalowanego Steam'a, to zainstaluje się on automatycznie wraz ze Speedball'em. Musisz tylko być podłączony do netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ymir Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Hm, nie bardzo wiem co jest, ale mój problem wygląda następująco: Chcąc zainstalować Speedballa 2 wcześniej należy pobrać Steam. Ogólnie super, program siedzi na dysku, ale jego update zacina się po 5 minutach na 22 % i nie idzie dalej. Próbowałem dwa razy resetować, ale nic. Zostawiłem go też na ok 8 godzin (w tym czasie poszedłem do szkoły)ale po powrocie nie zastałem nowości. Wciąż cyferka 22 Ile można czekać? Mam 1 Mb łącze i chciałem zauważyć że błędnie zaznaczyłem prze prędkości że mam ok. 2 Mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalanche Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 U mnie się steam zainstalował ale chcąc grać w speedball muszę mieć konto na steamie. W cda pisze, że jest konto na dvd ale ja tam nic nie widzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Ogi Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 W CDA jest napisane, iż na płycie znajduje sie klient czyli właśnie Steam. Jeśli nie miałeś dotychczas konta, to zakładasz nowe. Kod do Speedballa dostajesz mailem po wejściu na odpowiednią podstronę CDA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalanche Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Wie ktoś może czy steam jest darmowy czy trzeba jakąś opłatę umieścić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruciak Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 nie mogę znaleźć tego klucza do speedball 2, wchodzę normalnie na stronę http://www.cdaction.pl/seriale/Speedball_2 i jest napisane: "Nie mamy numerów seryjnych do Speedball_2" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Ogi Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Wie ktoś może czy steam jest darmowy czy trzeba jakąś opłatę umieścić? Steam jest darmowy, płacisz za gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinlowicz Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Jeżeli mam steam (z CD-Action) to teraz moge ściągnąć CS'a i grac w niego chodzi mi oczywiscie legalnie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Ogi Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Tak, możesz. Za CS'a oczywiście będziesz musiał zapłacić, chyba że wcześniej już go kupiłeś i zarejestrowałeś na Steamie - wtedy tylko musisz go zainstalować z płytki lub zassać ze Steama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syskol Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Już podane jest rozwiązanie. To pewnie dzięki pewnemu panu z allegro który wystawił 600 kluczy do tej gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mumia Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Mam do was pytanie wie ktoś do czego są osiągnięcia na steam??? Wyświetla mi co jakiś czas że odblokowano osiągnięcie. Gdzie to sprawdzić jakie już zdobyłem a jakich nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozirek Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Panowie dajcie spokój ja mam steama i jestem zadowolony Steam jest bardzo fajny Osiągnięcie zależy w jakiej grze np. w Team Fortress 2 za osiągnięcia zdobywasz nowe bronie i ulepszenia do klas,ale to tylko w team fortress w innych grach to tylko satysfakcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mumia Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 A gdzie można to sprawdzić?? Bo podczas gry Empire Total War mi wyskakuje co jakiś czas że osiągnięcie odblokowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackhand Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Kupował ktoś Quake'a "jedynkę" lub "dwójkę" (ewentualnie packa I+II+III+dodatki)? Jak wygląda sytuacja z muzyką (przypominam, wersja sklepowa miała muzyka w formacie CD-Audio, który to jakoś "nie trawi" innych nośników danych, niż CD )? Gry są z niej oberżnięte (jak QII z CDA)? I jak mocno te gry są "wrośnięte" w Steam - da się grać w singla bez dostępu do Internetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Kurdę STEAM mi nie łapię czasu ile siedziałem podczas gier. Tak samo mam z serverem na którym gram, nie chce im zaliczyć obecności i fragów. Zaczęło się to o ile dobrze pamiętam jak sobie X-Fire zainstalowałem i teraz nawet gdy jest wyłączony żadne informację nie są zapisywane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mumia Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 O ile dobrze wiem to steam nie obsługuje ile się gra w daną grę tylko dodaje to do ogólnej statystyki wszyskich uzytkowników Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 http://steamcommunity.com/profiles/76561197979960854 powinno być coś tak ok 16h na DODSie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakapturzony Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Gry ze Steama instaluję się tam gdzie masz zainstalowanego Steama. Ni wiedziałem więc tenks xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
komandor_Tarkin Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 I jak mocno te gry są "wrośnięte" w Steam - da się grać w singla bez dostępu do Internetu? Da się grać w single bez dostepu do netu. Wystarczy przełączyć steam`a w tryb offline. Troche gorzej jest z takimi grami jak np. DoW 2 gdzie musisz mieć jeszcze konto w G4WL - ale i tu można tworzyć konta offlinowe. Pzdr... k_T... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart-2pl Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 a mam taki problem ... nie włącza mi się strona społecznościowa ani sklep w steam-ie ... wie ktoś z czym może to być problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackhand Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 komandor_Tarkin Sprawdzałeś to (niekoniecznie w odniesieniu do Quake'ów, może być dowolna inna gra ze Steam) czy piszesz na podstawie swoich przypuszczeń? Szczerze mówiąc, interesują mnie informacje z "pierwszej ręki", a to dlatego, że np. w przypadku muzyki w steamowej wersji QI czy QII spotkałem się ze sprzecznymi stwierdzeniami (jedni piszą, że jest, inni - że nie ma, i komu tu teraz wierzyć ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Nargogh Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...