jediyan Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Nie wiem czemu ale zainstalowany u mnie STEAM, kiedy chcę zainstalować gre (konkretnie Orange Box) - wiesza się. Ciągle to samo - "Przygotowania do instalacji", a kiedy pasek dojdzie do końca...doopa. <_< Wiecie w czym może leżeć problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XanTyp Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Nie wiem czemu ale zainstalowany u mnie STEAM, kiedy chcę zainstalować gre (...) Ani słowa o systemie, ani słowa o wiruskach, ani słowa o rodzaju zapory - ale jak chcesz, to możemy sobie pogdybać.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wymiatak Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Nie wiem czemu ale zainstalowany u mnie STEAM, kiedy chcę zainstalować gre (konkretnie Orange Box) - wiesza się. Ciągle to samo - "Przygotowania do instalacji", a kiedy pasek dojdzie do końca...doopa. <_< Wiecie w czym może leżeć problem? Mialem podobny problem z halfem2, ale pokombinowalem cos z firewallem i zadzialalo. Tylko to bylo chyba z rok temu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vacter Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Ostatnio z mojej listy steam zniknął DoD source beta. Pojawił się jakiś update do zwykłej wersji. Czy to oznacza, że to co było w tej wersji beta, jest teraz wersja normalną? Hmm, tak się chyba stało, ale trochę nie rozumiem dla czego dzieje sie to w taki sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikuXXX Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Ostatnio nie moge sie wogole na STEAMie zalogować. Inni też mają takie prolbemy czy tylko ja? Ciągle wyskajkuje praca w trybie offline ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmcss Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Byc moze jestem jakims wyjatkiem, ale powiem wam, ze korzystam z systemu STEAM jakies 4 lata i jeszcze NIGDY nie mialem z nim problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReViS Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Ja mam dokładnie tak samo. Kilku moim znajomym ukradli konta, a ja nadal mam swoje pierwsze. Poza tym żadnych problemów. Wszystko działa bez zarzutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikuXXX Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 To jak mi konto ukradli to se w Orange Boxa nie pogram? EDIT: Na stronie Steam moge się zalogoać, a w domu nie nie mam pojecia o co chodzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristhebest Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Możecie mi wyjaśnić o co w STEAM'IE chodzi(jak się płaci za ściąganie gier itp.). Znalazłem w sieci taką promocje http://steampowered.com/nvidia/ czy na pewno za nią nic się nie płaci ? I jeszcze o co chodzi w PayPal'u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToXiC SolDiER Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Co do tej akcji, jeśli masz kartę graf. od nvidii dostajesz te gry za darmo. Gry można kupic za pomocą PayPala no i kartą kredytową ale dokładnie ci nie powiem bo nie kupowałem tam nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delmaq Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Działa bezproblemowo. Właśnie dodało mi demko portala i Peggle Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikuXXX Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 sa jeszcze jakies inne darmowki na Steam ? Poza HL2 Lost Coast, Peggle Extreme i HL2 Deathmatch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToXiC SolDiER Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Są dema A tak na poważnie to od czasu do czasu są free weekendy (najczęściej TF2) można ściągnąć i grać przez cały weekend za darmo. Zdarza się to bardzo rzadko, najczęściej spowodowane jest jakimś eventem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidek3294443 Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Hmm... Jak mnie pamięć nie myli to ostatnio tylko dało się pograć w TF2 za free w Wielkanoc i Boże Narodzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikuXXX Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 TF2 juz mam ;/ nie chodzi mi o jakies duze gry - ale cos w stylu Peggle Extreme (to niby tez demo) albo HL2 Lost Coast Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToXiC SolDiER Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Na wakacjach można było pograć i w rocznicę wydania TF2 za free Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikuXXX Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Hmm... a może mi ktoś powiedzieć czemu kiedy miałem 1 dzień zainstalowany Orange Box miałem na liście Day of Defreat Source? Potem już znikło, 1-2 dni było. O co chosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McIiCm Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Mam problem: Komputer w ogóle nie reaguje na naciśnięcie przycisku odpowiedzialnego za: ściągnięcie dema, obejrzenie jakiegoś trailera, zmienienie avatara,itd...Nie wiem czy to coś nie tak z moją wersją STEAM'a(zainstalowaną wraz z ORANGE BOX'em),czy coś nie tak z moim komputerem. Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delmaq Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 A masz domyślną skórke ? Ja kiedyś zmieniłem to nie mogłem gier odpalać ani nic w opcjach zmieniać Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekn Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Pewnie większość aktywnych użytkowników Steama to zauważyła, ale tydzień temu Valve wprowadziło ojro jako walutę w EUROPIE (nie w EU), z wyjątkiem UK, gdzie pojawiły się funty szterlingi. Cała ta kombinacja opłaciła się jeno Brytyjczykom, Polacy mają gry o 1/3 droższe, Norwedzy (którzy nawet nie mają w planach na kilka dekad wprzód wprowadzenia Euro) i Węgrzy - nawet 40%. W związku z tym pojawiła się publiczna grupa o nazwie 1? ? 1$ i ruch polegający na dodaniu tego textu w ramach protestu. A jak wpiszecie w googlach nvidia steam albo ati steam, to znajdziecie te darmowe gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz999 Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 A więc tak, mam na steamie niezainstalowane gry, i gry próbuje zainstalować to wyskakuje okienko, że "Sesja Steam Wygasła " i musze ponownie wpisać hasło aby kontynuować. Wpisuje je, znowu klikam żeby zainstalować po czym wyskakuje "Serwery Steam są w tej chwili zbyt zajęte by zająć się Twoją sprawą. Spróbuj ponownie za kilka minut"... I już próbuje tak z ponad 4 godziny... Czy ktoś miał do czynienia z takim czymś? Ile te serwery mogą być zajęte? Bardzo bym prosił o jak najszybszą odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidek3294443 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Ja tak mam zawsze jak mi się net rozłączy, ale po ok pół godziny wszystko znowu jest już dobrze. Może wyłącz i włącz kompa. Albo usuń Clientregistry.blb z folderu ze Steamem, tylko wtedy wszystkie aktualzaację muszą Ci się na nowo pościągać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slowik Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Nie mogę zalogować się na mojego steam'a ;( Nie wiem czy to jakieś problemy z serverem czy poprostu ktoś mi się włamał. Próbowałem "odzyskiwanie hasła" ale nic nie przyszło na maila. Dodam, że wczoraj kupiłem Steamkey Left 4 Dead na allegro. Czy mógłby ktoś sprawdzić czy może się zalogować? Byłbym wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duffy Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 U mnie wszystko jest w porządku, więc pewnie to u Ciebie jest coś nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slowik Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 No to w takim razie pięknie ;( 16 gier poszło się... No cóż spróbuję przeinstalowac steama może to jakimś cudem pomoże. EDIT Załamałem się ;( Nigdzie na stronie steama nie ma takiego czegoś jak "Kontakt". Chwilę powalczyłem na stronie aż w końcu kazali mi wejść w ten link: http://support.steampowered.com/cgi-bin/st...enduser/ask.php Problem w tym, że ta podstrona nie dziła, błąd 404. Czy wie może ktoś jak można się z nimi skontaktować? Byłbym bardzo wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...