Splint3rPL Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 Witam, jakiś czas temu skusiłem na się na Humble Bundle od EA, ale nie wszystkie gry mnie interesują. Może ktoś posiada jakieś inne nieużywane klucze i chciałby się wymienić? Ja mogę zaoferować:- Crysis 2: Maximum Edition (dwa klucze - na Origin lub Steam)- Medal of Honor (dwa klucze - na Origin lub Steam)- Mirrors Edge- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising (dwa klucze - na Origin lub Steam)- Dead Space- Burnout Paradise- PopulousNo i mam jeszcze niewykorzystany klucz na PlayStation Plus z CD-A.
mTz Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Mam do zaoferowania Bastion lub Limbo w zamian za Burnouta na steam
zombi44 Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Mam do zaoferowania Bastion lub Limbo w zamian za Burnouta na steam ja moge wymienić burnauta za limbo jak jesteś zainteresowany pisz na pwNieładnie wtrącać się tak komuś do wymiany. - Yoshi
Splint3rPL Posted September 23, 2013 Author Report Posted September 23, 2013 Niestety, ale posiadam już zarówno Bastion, jak i Limbo.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.