BastosPL Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 Interesują mnie gry PC w dużych boxach. Jeśli ma ktoś jakieś na sprzedaż proszę napisać tytuł, cenę, opisać stan i najlepiej dołączyć zdjęcie. Będę zamieszczał informacje czy jestem zainteresowany lub też nie. Dzięki i czekam na wspaniałe oferty. Interesują mnie też wydania premierowe gier:- Duke Nukem Manhatan Projectoraz ciekawe komiksy!
maksv6 Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 Mam wydanie big box nba 99. Jak jesteś zainteresowany daj znać na PW
bleub Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Miałbym kilka perełek takich jak zafoliowany dodatek do Age of Empires: Rise of Rome czy Warcraft III w polskiej edycji kolekcjonerskiej. Jakby co - zapraszam na pw.
dwutlenekwody Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 EloMam tak:Shogun Total War II(edycja specjalna)http://www.gram.pl/news/2011/02/08/total-war-shogun-2-edycja-kolekcjonerska-i-edycja-specjalna-w-sklepie-gram-pl.shtmlTa 2.Zainteresowany?
BastosPL Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 Proszę o zamknięcie tematu, ponieważ chcę zrobić ogólny temat z kupnem kilkoma rodzajami przedmiotów.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.