RobGracz Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Witam!Chciałbym skorzystać z promocji i kupić tą grę. Jednak jest ona w języku angielskim, a z moim angielskim nie jestem w stanie jeszcze wszystkiego zrozumieć. W sieci znalazłem kilka spolszczeń i tu mam pytanie. Czy jeśli wgram takie spolszczenie do gry, to jest możliwość, że się gra zepsuje? I czy to w ogóle jest legalne?Jeśli to zły dział to przepraszm, ale nie wiedziałem gdzie zapytać.
Exclusive Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Nie ma jeszcze spolszczenia do Borderlands 2. Spolszczenie robi ekipa Iron Squad, a to, co w sieci krąży, to jest spolszczenie robione na kolanie z użyciem translatora i na pewno nie pochodzi od grupy IS.Spolszczenie fanowskie jest legalne, o ile nie ma oficjalnego.
Wiatrownik320 Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Pobieranie spolszczeń jest legalne a czy gre zepsujesz to wątpie najlepiej po pobraniu sprawdż czy na twoj kompóter nie pojawił się jakiś ziom(wirus).Jeśli jest instalator to gry nie zepsujesz chyba że do innej jest to wersji.Na moje oko jest to dobry dział A z tego co się orientuje to borderlands 2 wymaga steam więc po wgraniu spolszczenia jeśli o ile jest to pobierz aktualizacje i we właściwościach kliknij żeby nie aktualizował steam gry,bo gra może być znowu w wersji ENG(steam dba o to by była wersja taka jaka jest od nich czy jakoś tak).Dobrze się nie orientuje.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.