Madridista Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Witam, od razu uprzedzę, przeszukałem chyba całe forum i nie znalazłem innego miejsca, w którym mógłbym to napisać, jeżeli piszę w złym miejscu, przepraszam. Otóż mam kilka pytań odnośnie do przenoszenia save'ów na zewnętrzny dysk twardy. Planuję format dysku i zainstalowanie Windowsa 7 64-bitowego( teraz mam 32-bity). Po pierwsze Battlefield 3. Znalazłem folder DATA, który ma podfolder win32( 32- bitowy jak przypuszczam), a w nim zapisane savy, tak więc czy przeniesienie ich na 64-bitowy system będzie możliwe? Tak samo mam w Bad Company 2. A tak swoją drogą, muszę skopiować cały folder DATA( lub levels jak w Battlefieldzie) czy tylko jakiś plik?
DeathlyLord Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Najlepiej skopiuj całe DATA aby uniknąć wtopy po formacie.
Madridista Posted September 19, 2013 Author Report Posted September 19, 2013 To jedno mamy z głowy, ale co z tym Battlefieldem? Będzie działał na 64 bitach?
DeathlyLord Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Zapisy raczej powinny działać. Ja robiłem podobną operację wczoraj, ale z Skyrimem. Więc wszystko powinno być dobrze.
Madridista Posted September 19, 2013 Author Report Posted September 19, 2013 Ok, dzięki za szybką odpowiedź
DeathlyLord Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Pozwolę sobie odpowiedzieć za Założyciela tematu.Problem rozwiązany, temat do zamknięcia.Mam nadzieję że nikogo tu nie uraziłem
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.