XLC12 Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Witam, szukam od dłuższego czasu konsoli PS3 i Xbox360 za cene mniejsza niż 800 zł z min 100 GB, nie potrzebny mi kinect, wystarczy aby była nowa, miała pada (albo i 2) i pociągneła najnowsze GTA (osobiście wole PS3 ale brat się upiera na xboxa, ale pewnie zmieni zdanie jak zobaczy mniejszą cene + podobno xbox niszczy płyty). Jeśli ktoś natknął się na coś takiego i podzieli się z tym serdecznie dziękuję.Zła nazwa tematu. Poprawiłem. Zapoznaj się z Regulaminem Konsol.
Woozi27 Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Obie konsole pociągną GTA, niezależnie czy nowe, czy z przed 6 lat...A to o co pytasz, to co lepsze, PS3 czy Xbox360... Nie ma na to prostej odpowiedzi, każda ma swoje plusy i minusy. Łatwiej Ci będzie zagłębić się w temat porównania konsol, niż pytać tutaj, bo ile osób tutaj się wypowie, tyle może być wersji...
XLC12 Posted September 19, 2013 Author Report Posted September 19, 2013 Głównie w tym temacie chodziło mi o ceny konsol z 100GB
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.