Jump to content

Mysz do 300zl

Recommended Posts

Posted

Hej. Chciałem się tylko zapytać jakie są wasze opinie na temat Razer Naga 2014. Chciałem sobie ją zamówić bo posiadanie dostępu do wielu rzeczy pod kciukiem wydaje się wygodną opcją.

Myszkę trzymam całą dłonią.

I prosiłbym o radę w sprawie podkładki do niej. Nie wiem czy "szmaciaka" czy plastik.

SteelSeries QcK+?

Przepraszam za podpięcie się do tematu, ale nie chciałem zakładać nowego.

Posted

do lasera sami producenci laserów polecają plastik więc jesli jeszcze szmacianki nie kupił to czemu miałby eksperymentowac? chyba ze bardzo zalezy mu na szmacianej podkladce, wtedy okej.

Posted

Jeszcze nie złożyłem zamówienia. Wciąż się zastanawiam czy brać Deathaddera 2013 czy dopłacić te 40zł i miec Nage 2014.

Po całym dniu zawęziłem poszukiwania do tych 2ch modeli i nadal nie jestem pewien czy to dobry wybór. Zaraz dostanę zawrotów głowy..

Jakiego byście polecili szmaciaka i jaką plastikową?

Posted

Estetyczna strona myszy też dla mnie się liczy, dlatego chciałbym aby mysz też miała fajny design, a te mało znane wyglądają jak za 10zl z marketu...

Poprosze jakies porządne i z fajnym wyglądem

Posted

sensei raczej odpada przez desing, tesoro fajny, poza jednym szczegolem, guma na boku... qpad fajnie wyglada ale co jesli nie podpasuje w reku? deathadder wydaje sie najbezpieczniejszym zakupem, chyba ze ten tesoro ma model bez gumy

Posted

W pracy mam Xorneta, guma taka sama jak w Tesoro, w domu DeathAddera. Wrażenia? Jeden pies... Dziurek się nie nie odczuwa/przyzwyczaisz się, ja wcale nie poczułem zmiany.

Bardziej bym się bał szmacianych podkładek, bo przy claw gripie (kiedy szura na kciukiem i małym palcem po podkładce) można odczuć dyskomfort, jak się wrażliwym na takie rzeczy (podkładka ma mini wgłębienia). Ale mnie też przeszło po 2 tyg., także śmiało, na to nie patrz.

@EDIT

Poprawiłem orty, pisałem minutę przed fajrantem.

Posted

myslalem raczej o tym, ze na gumie palce szybciej sie beda pocic guma sie duzo szybciej popsuje niz inne materialy na myszce... a szmaciana podkladke mam(stary razer goliathus sprzed 4 lat i jeszcze sie trzyma razem ze starym diamondbackiem)... no nie wiem, deathadder czy tesoro...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...