LookTheCow Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Chodzi o to, że od momentu, gdy zmieniłem parametry startowe na -h640 -w480 gra przestała się uruchamiać. Pamiętam jedynie, że pojawiał się komunikat, żę gra nie może zostać uruchomiona w tej rozdzielczości. Po usunięciu wymienionych, ciągle problem występuje. Próbowałem reinstalować grę, reinstalować steam, sprawdzać spójność plików, uruchamiać jako administrator, pisać do wsparcia Ubisoft, jednak nic nie pomogło.Jest to dosyć dziwne, gdyż pierwszy raz się spotykam z tego rodzaju problemem. Jeśli chodzi o kompa, to on nie ma nic do rzeczy, gdyż wcześniej śmigało bez jakichkolwiek problemów.Jedyne co widzę przy uruchamianiu to mignięcie białego prostokąta.
LookTheCow Posted October 26, 2013 Author Report Posted October 26, 2013 Możesz mi powiedzieć, który wpis w rejestrze będzie za to odpowiedzialny? Jeszcze nigdy nie czyściłem żadnego rejestru, więc obawiam się, że mogłoby pójść coś nie tak.
Kawalorn Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 Do tego należy użyć programu jak CCleaner albo Wise Registry Cleaner.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.