Jump to content

Counter Strike - Problem ze ściąganiem map z serwera

Recommended Posts

Posted

Witam. Posiadam cs steam. Przy próbie wejścia na jakiś serwer z mapą, którą nie mam i po ściągnieciu plików których nie mam pojawia się komunikat z "missing map". Kiedy ponownie próbuje wejść na ten serwer znowu mi się pliki ściągają tak jakby one wcześniej nie zapisały mi się na dysku.

Ps. Przepraszam, że założyłem temat nie w tym dziale co trzeba, ale zauważyłem to dopiero po dodaniu tematu.

Posted

Wcześniej na innym moim komputerze wszystko było w porządku. Czego to jest wina? Mój problem jest bardzo czesty. Nie mogę grać na serwerach gdzie gra odbywa się na mapach których nie mam.

Posted

Nie wiem jaką masz wersje CS ale dla przykładu w GO wystepuje podobny błąd . Wtedy trzeba sprawdzić Swój status VAC. Jeśli to nie pomoże , to czy próbowałeś spójności plików? w steam?

Jest jeszcze taka opcja . Czy kiedy grałeś nie zdarzyło się aby komputer uległ nagłemu restartowi wskutek braku prądu ? Z mojego doświadczenia CS 1.6 tak mi kedyś padł i pomógł reinstall tylko , tj pobranie całości ze steam .

Bo jakieś pliki/ katalogi uległy crashowi na dysku.

Posted

Bierzesz Source z listy gier kilikasz prawym właścciwości i sprawdz spójność . /Bo może być też tak ze brakuje tego katalogu w którym są te mapy inne niż domyślne wtedy jak spójność nie pomoże . Można jeszcze próbować ręcznie utworzyć folder w tym katalogu CS-a z tym ,że musisz znać nazwę tu już chyba tylko google coś poradzi.

Posted

Może jest przez to, że zamiast nazwy użytkownika konta steam, cs znajduje się w folderze o nazwie "common"? Po zmanie nazwy tego folderu na nazwę mojego konta, steam nie może znależć gry.

Posted

Sprawdziłem u siebie i jest w tym coś CS 1.6 mam bezpośrednio z nazwą konta to była moja 1 gra na steam . Globala mam jeszcze w innym folderze natomiast w common wszystkie gry oprócz CS ów ... Nie wiem co poradzić Common musi zostać taki sam Chodziło mi o coś takiego jak gdzieś w katalogu CS a folder typu maps lub nie wiem create maps custom maps. czegoś takiego szukaj.

Posted

Jakiś czas temu był update Steama i teraz gry ściągają się do innego folderu (common). Tak musi zostać. Co do Twojego problemu to wejdź do katalogu cs source, potem do download i usuń wszystko. Spróbuj ponownie ściągnąć pliki z serwera. Problem występuje w przypadku wszystkich plików czy tylko map? Jeśli to jakieś pojedyncze mapy, to zawsze możesz je ściągnąć ręcznie z neta i wrzucić do folderu download\maps. Inna sprawa, że serwer może mieć wyłączoną opcję uploadowania plików.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...