Jump to content

Rozwiązany: Smartfon do 1000 zł

Brechtak

Recommended Posts

Posted

Witam zamierzam kupić coś wydajnego do 1000 zł. Z tego co sam wyczytałem podobał by mi się Sony Xperia SP najlepiej z lte. Planuję mieć tego smartfona ok 2 lata więc chodzi o to zeby był wydajny w grach, szybko działał, miał klarowny wyświetlacz, dobre ogniwo i wyglądał w miaręwink_prosty.gif Telefon nosiłbym w etui i z folijką na panelu przednim więc super pancerny nie musi być. Co polecacie też w tej cenie?

Podobał mi się LG 4x HD ale podobno mimo dobrych parametrów nie działa tak sprawnie jak nowsze układyoczy_na.gif Wiem że s3 też jest w tej cenie ale nie przemawia do mnie;/

Posted

Generalnie to nie przypadek, że Samsung dzieli i rządzi na rynku smartfonów. Galaxy S3 to naprawdę świetny telefon, który powinien Ci śmiało starczyć na dłuższy czas. Jedynie przy naprawdę dużym obciążeniu ( oglądanie filmów w hd non stop) tyłek mu się grzeje, ale poza tym to nie wiem czy w tej cenie kupisz coś lepszego. Jezykiem liczb i cyferek: 4,8' Super AMOLED i 4- rzdzeniowy Cortex- A9 to naprawdę potężny smartfon.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...