Brechtak Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Witam zamierzam kupić coś wydajnego do 1000 zł. Z tego co sam wyczytałem podobał by mi się Sony Xperia SP najlepiej z lte. Planuję mieć tego smartfona ok 2 lata więc chodzi o to zeby był wydajny w grach, szybko działał, miał klarowny wyświetlacz, dobre ogniwo i wyglądał w miarę Telefon nosiłbym w etui i z folijką na panelu przednim więc super pancerny nie musi być. Co polecacie też w tej cenie?Podobał mi się LG 4x HD ale podobno mimo dobrych parametrów nie działa tak sprawnie jak nowsze układy Wiem że s3 też jest w tej cenie ale nie przemawia do mnie;/
DeathlyLord Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Ja bardzo gorąco polecam SGS3. Ale jeśli on do Ciebie nie trafia to może warto zaopatrzyć się w coś z linii Xperia.
Brechtak Posted September 17, 2013 Author Report Posted September 17, 2013 Tak sobie myślę że chyba go zaryzykuję. Opinie na jego temat są podzielone ale nie powinien być zły
Pipes Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Generalnie to nie przypadek, że Samsung dzieli i rządzi na rynku smartfonów. Galaxy S3 to naprawdę świetny telefon, który powinien Ci śmiało starczyć na dłuższy czas. Jedynie przy naprawdę dużym obciążeniu ( oglądanie filmów w hd non stop) tyłek mu się grzeje, ale poza tym to nie wiem czy w tej cenie kupisz coś lepszego. Jezykiem liczb i cyferek: 4,8' Super AMOLED i 4- rzdzeniowy Cortex- A9 to naprawdę potężny smartfon.
Brechtak Posted September 18, 2013 Author Report Posted September 18, 2013 przestudiowałem jeszcze raz ceny i uznałem że spróbuję nexusa 4 dorwać dziękuję wam za porady
politan Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.