Blazek Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Witam.Z okazji premiery GTA V, kupiłem xbox'a od znajomego po taniości, bo już praktycznie z niego nie korzystał.Wszystko fajnie, odpalam konsolę i widzę, że jest jeszcze 2 letni dashboard (kiedyś miałem x360, sprzedałem na rzecz upgrade'u piecyka ), dzwonię do znajomego, pytam czemu aktualizacji nie robił itd. No i skończyło się na tym, że konsola jest przerobiona...Teraz mam następujące pytanie - czy w takiej sytuacji, jest możliwość zrobienie aktualizacji softu i grania (oczywiście na oryginalnej wersji) w GTA V ? Podejrzewam, że multiplayer w takiej sytuacji odpada, czy może jest jakaś możliwość, no nie wiem, cofnięcia przeróbki ? W innym wypadku po prostu zarządam zwrotu pieniędzy i pozbieram sobie na PS3.Z góry dziękuje za odpowiedzi. Źle nazwany temat. Poprawiłem. Zapoznaj się z Regulaminem Konsol.Ktoś zapomniał przenieść temat ? -- Artius
Stillborn Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Przeróbki nie da się cofnąć. Na dodatek, po podłączeniu konsoli pod neta grozi Ci ban (odcięcie przez MS od funkcji sieciowych). Na twoim miejscu zwróciłbym konsolę koledze. Nic z tym nie zrobisz.
[Ekspert] Sergi Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Zanim coś Ci poradzę, niech się wypowie mod, czy jakiekolwiek porady w tej sytuacji są zgodne z regulaminem forum.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.