Torgran Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Cześć,planujemy koledze kupić na urodziny mikrofon, możemy na niego przeznaczyć około 160-170zł max. Myślałem, że za tę cenę da się kupić jakiegoś Samsona, jednak mocno się przeliczyłem.Potrzebny jest mikrofon w cenie podanej wyżej, najlepiej osobny i stojący(bez słuchawek), oczywiście jak najlepszy w tej wartości. Liczymy na Waszą pomoc!
DeathlyLord Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Gdyby dało się wynaleźć jakieś dodatkowe fundusze to ja uderzam to Samson Go Mic. Ale jeśli się nie znajdą to uderzaj w ww. Sinn7 Mpod.
Torgran Posted September 16, 2013 Author Report Posted September 16, 2013 Tylko tego Sinna nigdzie nie da się znaleźć Naprawdę, internet go trochę tak mało zna. Czy ktoś mógłby jakoś dać znać, czy Shure PG48 jest dobrym pomysłem, czy też lepiej wziąć po prostu tego Behringera?
Damszczak Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 http://www.scenotech...odukt-2637.htmlZawsze jest też allegro.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.