Jump to content

Problem z płatnością za pomocą UKash

Recommended Posts

Posted

Cześć. Postanowiłem sobie w końcu kupić Castlevania: Lords of Shadow na PC. Miałem kupić w sklepie Go2Arena, jednak Keye.pl też oferują płatność UKash więc wybrałem ten sklep. Wybieram więc Castlevanię, wybieram metodę płatności i przekierowuje mnie. Tutaj pojawia się problem: komunikat o tym, że wybrany kanał płatności jest niedostępny. O co chodzi? Na Go2Arena jest to samo, sprawdzałem. Gdybym wiedział, że z tą metodą płatności jest taki problem to wybrałbym PSC. Poradzicie mi coś?

EDIT:

Wybrałem na keye.pl jakąś grę od czapy (Battlefield 3) i to samo.

Posted

Dzisiaj to samo. Dalej radzicie jeszcze zaczekać czy to już jakiś problem?

EDIT:

Dodatkowo przy próbie rejestracji na stronie wyskakuje komunikat o tym, że transakcja jest podejrzana i nie może zostać zakończona, a kody są dalej dostępne do wykorzystania. O co może chodzić? Nie wiedziałem co mam wpisać w jednym polu (CPF bodajże) i wpisałem byle co (wiem, że nie powinno się tak robić, ale co poradzę?).

EDIT 2:

Dostałem od keye.pl informację o tym, że DotPay wyłączył tę formę płatności. Co mam w takim razie zrobić?

EDIT 3:

Z ciekawości sprawdziłem czy mogę zapłacić UKashem na League of Legends. Uruchamiam, wpisuję nr. kuponu, wartość, e-mail (i tak zostałoby na tym kuponie jeszcze 10 zł z 20) i...działa. Dostałem RP na konto. Co w takim razie się dzieje?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...