Kiro Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Cześć. Postanowiłem sobie w końcu kupić Castlevania: Lords of Shadow na PC. Miałem kupić w sklepie Go2Arena, jednak Keye.pl też oferują płatność UKash więc wybrałem ten sklep. Wybieram więc Castlevanię, wybieram metodę płatności i przekierowuje mnie. Tutaj pojawia się problem: komunikat o tym, że wybrany kanał płatności jest niedostępny. O co chodzi? Na Go2Arena jest to samo, sprawdzałem. Gdybym wiedział, że z tą metodą płatności jest taki problem to wybrałbym PSC. Poradzicie mi coś?EDIT:Wybrałem na keye.pl jakąś grę od czapy (Battlefield 3) i to samo.
Kawalorn Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Może UKash robi konserwację serwerów lub coś. Zobacz czy jutro będzie działać.
DeathlyLord Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Tak czasami bywa. Spróbuj później. Jutro lub za dwa dni. Jeśli wtedy też to nic nie da to skontaktuj się z ich wszechmocnym Supportem.
Kiro Posted September 17, 2013 Author Report Posted September 17, 2013 Dzisiaj to samo. Dalej radzicie jeszcze zaczekać czy to już jakiś problem?EDIT:Dodatkowo przy próbie rejestracji na stronie wyskakuje komunikat o tym, że transakcja jest podejrzana i nie może zostać zakończona, a kody są dalej dostępne do wykorzystania. O co może chodzić? Nie wiedziałem co mam wpisać w jednym polu (CPF bodajże) i wpisałem byle co (wiem, że nie powinno się tak robić, ale co poradzę?).EDIT 2:Dostałem od keye.pl informację o tym, że DotPay wyłączył tę formę płatności. Co mam w takim razie zrobić?EDIT 3:Z ciekawości sprawdziłem czy mogę zapłacić UKashem na League of Legends. Uruchamiam, wpisuję nr. kuponu, wartość, e-mail (i tak zostałoby na tym kuponie jeszcze 10 zł z 20) i...działa. Dostałem RP na konto. Co w takim razie się dzieje?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.