FlameMan Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Hej grający bracia i siostry! Piszę pracę magisterską na temat graczy i chcę w niej udowodnić, że w internecie jesteśmy bardzo aktywną grupą, która swoją pasję przekuwa na tworzenie treści interesujących dla innych graczy (m.in. let's playe, poradniki, recenzje, zapowiedzi). Czy tak jest naprawdę ma wskazać ankieta, którą przeprowadzam.I tutaj mam prośbę do wszystkich ludzi mających chwilkę czasu. Pomożecie mi? Wystarczy wypełnić ankietę, która składa się z tak niezłożonych pytań, że można ją skończyć w 5 minut.Link do ankiety: https://flameman.typ...m.com/to/RI5NpiAnkieta jest anonimowa. Jeśli będziecie zainteresowani jej wynikami, to wystarczy podać adres e-mail na końcu formularza i po jej opracowaniu (październik) prześlę Wam jej wyniki, które mogą być przydatne dla każdej osoby tworzącej w internecie coś dla graczy. W końcu warto wiedzieć kim jest nasza zbiorowość i co lubi, a czego nie. Z góry dziękuję.Pozdrawiam,Artur ?FlameMan? Dudka
Kawalorn Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 A proszę bardzo.Choć miałem wątpliwości przy "czy utożsamiasz gry z rzeczywistością". No raczej nie wierzę, że po śmierci się zrespawnuję, ale gra potrafi mówić o problemach prawdziwego świata i nie wiem o co bardziej chodzi. Na wszelki wypadek odpowiedziałem "Nigdy".
Mysquff Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Tak, to pytanie też mnie zaciekawiło. Zachowawczo dałem "Nigdy", bo jeszcze rozróżniam świat wirtualny od rzeczywistego. Zdarzają mi się jednak w życiu sytuacje, w których myślę np. "wypadało by teraz zapisać grę" czy "achievement unlocked" .
...AAA... Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Up. Ja np. po kilku godzinach gry w Hearts of Iron nie idę spać, a dokonuję strategicznej dyslokacji do łóżka.
agaat Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Poszło. A propos pytania o utożsamianie gry z rzeczywistością, to w zimie brakuje mi opcji szybkiej podróży
grz Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Poszła ankieta Pytanie niektóre były bardzo trudne
Vithar Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 Ankieta wypełniona. Cieszę się że mogłem pomóc
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.