elidiote Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Cześć, ostatnio nie zawiodłem się na Was. Znowu liczę na pomoc. Tym razem składam coś tańszego. Lubię sobie pograć . Mam budżet w wysokości 1.5k zł (w porywach może być więcej, ale nie dużo, pewnie maksymalnie 2-3 stówki więcej). Posiadam już obudowę ATX (Tower), urządzenia peryferyjne. Mam też jakiś zasilacz 450W, ale z szemrawej firmy, więc też doliczcie mi coś innego. Z góry dzięki za pomoc. Wiem, że cudów się może z takim budżetem nie uda wyciągnąć, ale chciałbym wyciągnąć najwięcej ile się da. Dzięki!
MikaelDorren Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Za ok. 1500 zł bez obudowy można mieć coś takiego:http://techplanet.pl...s=78626&s=78774Dwa rdzenie na najnowszej platformie Intela, 4 GB pamięci, dobry dysk 500 GB, porządny, choć budżetowy zasilacz (można dać coś z wyższej półki) oraz całkiem niezła karta z grą w prezencie (do wyboru).
Omas Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Dziwne, że ta sama karta za 30 zł mniej już nie wlicza się do promocji, no ale to jest techplanet.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.