Jump to content

Crysis 3 mało fps...

Recommended Posts

Posted

Witam

Mam problem z Crysis 3. Minimalne Spełniam bez problemu, a gra się zacina. Najgorzej jest przy trawie, bo w pomieszczeniach bez roślinności jest git.

Widziałem benchmarki(ten np) i tam na średnich lekko wchodzi, a u mnie na niskich jest kiepsko

Komputer:

ASRock H61M-DGS

Intel? Pentium? Processor G860 (3M Cache, 3.00 GHz)

Gigabyte Radeon HD7770 OC (GV-R777OC-1GD)

RAM DDR3 4GB 1333MHZ CL9

Seagate Momentus 5400.4 250GB 5400, 8MB, SATA/300

Windows 8.1

i jeszcze to:

http://img42.imageshack.us/img42/6418/9y09.png

Pozdrawiam

Malisz

Posted

Tak, ale wymagania Crysis 3 są takie:

• System operacyjny: Windows Vista, 7 lub 8
  • Procesor: dwurdzeniowy, Intel Core 2 Duo E6600 taktowany zegarem 2,4 GHz lub AMD Athlon64 X2 5200+ taktowany zegarem 2,7 GHz
  • Karta graficzna: z 1 GB pamięci na pokładzie i wsparciem dla DX11, Nvidia GTS 450 lub AMD Radeon HD5770
  • RAM: 2 GB (3 GB na Viście)

I mój komputer je spełnia, a gra nie chodzi płynnie nawet na najniższych.

Posted

Catalyst 8.11 ?! O ile się nie mylę najnowsza wersja to 13.4, aktualizuj od razu tongue_prosty.gif

No chyba, że ja coś źle widzę, bo skąd u licha miałbyś na kompie tak antyczną wersję?

Posted

Dziwne rzeczy mie się działy z tymi sterownikami do karty, bo instalowałem ich najnowszą wersję, a one zostały odrazu "zaktualizowane" przez mojego Windowsa. Jest to nowa wersja Windowsa 8.1 więc może coś nie wykrywa dobrze... Właśnie sprawdzam co i jak.

Sterowniki jednak aktualne...

Posted

Tak zrobiłem. Sterownik jest 13.xxx (tutaj widać). To sam program Catalyst Control Center ma wersje 8.xxx. Więc raczej wszystko aktualne.

/|\

Edit: Chyba mój błąd. Włączyłem BF3 i wyskoczył komunikat o mojej wersji sterownika - 8.1 (jakoś tak). Gdzie to moge zaktualizować, bo wczoraj już instalowałem najnowssze niby...

Posted

Właśnie tak robiłem. Nic się nie zmieniało, a później pozwalałem dodatkowo, żeby windows zaktualizował, ale to równierz nic nie daje. Bf3 wyświetla mi ostrzeżenue, że mam starą wersję (8.11 konkretnie). Nie wiem co wiecej moge zrobuc....

Przepraszam za literowki i bledy - pisze z telefonu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...