MrMieszk0 Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Witam mam taki problem z Uplayem. Kiedy miałem avasta wszystko chodziło ładnie i wogóle, ale w jednej z płyt CDA był ArcaVir więc go zainstalowałem i zaczęły się problemy. Mianowicie, za każdym razem kiedy odpalałem Uplay wyskakiwało mi, że znalazło wirusa heur.w32, na początku to olewałem bo przeczytałem, że po prostu antywirus może to wykryć kiedy jakiś program dziwnie działa. jednak ostatnio postanowiłem, że usunę uplay i zainstaluje od nowa i może coś się naprawi. I teraz zaczyna się problem: w instalce nic nie wykrywa, ale kiedy instaluje Uplay to wyskakuje wirus heur.w32 i nie mogę nic zrobić tylko kasuj, kwarantanna albo zmień nazwę a przez to uplay nie chce się zainstalować. Co robić?
[Ekspert] BladyPiter Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Wywal AcraVira...Zainstaluj AVG/microsoft essentials security/avira(tylko jeden z nich) potem Uplay i przeskanuj kompa malwarebytes anti-malware, jeśli coś znajdzie daj powstały log na forum.
MrMieszk0 Posted September 15, 2013 Author Report Posted September 15, 2013 Ten program znalazł kilka plików ale nic z Uplay.
[Ekspert] BladyPiter Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Więc nie używaj ArcaVira.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.