Frankie13Niagara Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Zakupiłem legalny klucz na steam (u sprawdzonego sprzedawcy) do gry Mirror's Edge. Klucz zarejestrowałem i pobrałem gre, po instalacji steam doinstalował jakieś biblioteki chyba bez powodzenia. Po kliknięciu na ikonkę gra się nie uruchamia, dysk trochę pochodzi i nic. Po ponownym ściągnięciu gry i sprawdzeniu spójności plików problem nadal występuje. Inne gry na steamie się uruchamiają, podejrzewam, że to problem z systemem.Specyfikacja komputera:Windows 7 64 bitintel core i3 3.30 ghzram 4gbgrafika Nvidia geforce gtx 650ponoć najnowszy sterownik do karty: geforce driver 320.49Próbowałem triku z zmianą rozdzielczości, nie pomogło.Oznaczyłbym jako zgodność z xp, ale nie wiem jak to wykonać z grą ze steama.
Radas Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Ustawić, jako zgodność z XP możesz jak w każdej innej grze. Wchodzisz do głównego katalogu steam/steamapps/common/folder gry i masz tak ikonę ME.
Frankie13Niagara Posted September 14, 2013 Author Report Posted September 14, 2013 Ustawiłem tryb zgodności z xp sp 3, przeinstalowałem MS Visual C++ 2008. Mam directx 11 zastanawiam się nad wgraniem 9.0c. Gra nadal nie działa. Może system ją jakoś blokuje? Jest dodana do wyjątków zapory.
Misiek690 Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Spróbuj odinstalować PhysX, później wejdź do folderu PhysX w folderze w którym zainstalowałeś Mirror's Edge, zainstaluj PhysX, który jest tam, odpal grę. Wyjdź z niej i zaktualizuj PhysX do najnowszej wersji.
Frankie13Niagara Posted September 17, 2013 Author Report Posted September 17, 2013 Jesteś genialny. Działa!
Artius Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.