Pzkw VIb Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 JugazavJak Ci się nudzi, kolego, to się rozbierz i pilnuj ubrania. A jak Cię paluszki swędzą, to powkładaj je sobie w różne otwory ciała i mieszaj tam, może coś znajdziesz. Tutaj znalazłeś 3 osty i 30 dni urlopu za nadużywanie systemu reputacji i multikonta, a konta Jugazah i Bilazev zostają zbanowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 tripix91Ja rozumiem że można mieć odmienne poglądy, ale dyskusja powinna odbywać się na określonym poziomie. 21 dni wolnego za obrażanie innego użytkownika oraz nadużywanie wulgaryzmów w komentarzach do newsów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Majster1942Było ostrzeżenie za spam w komentarzach do newsów. Zamiast zrozumieć swoje wykroczenie i nie postępować w podobny sposób ponownie, user postanowił dalej spamować. No cóż. Łamania Regulaminu Forum nie mogę zakazać - ale mogę za to wysłać na urlop. Pierwszy w Nowym Roku. Dni: 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 feno0menA prosiłem żeby nie dyskutować o używkach. 14 dni jako prezent noworoczny.adamPLcyp3k23Jak kolega wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronek Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 bartekbmw123654Obrażanie innego użytkownika w komentarzach - 7 dni urlopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronek Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 FrizenNazywanie innego użytkownika kretynem - 7 dni na przemyślenie swojego zachowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronek Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 WestalSpam linkami i referalami na stronie głównej pomimo upomnienia przez PW - 7 dni wolnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 nigga1998Wysyłanie raportu do moderatorów, na decyzję moderatora, zawierającego wyzwisko w stronę tego moderatora, nie było zbyt mądrym pomysłem. 7 dni urlopu dla tego pana za łamanie zasad netykiety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 xrexdxDługo będę wymieniał:Handlowanie kontem Steam (recydywa).Chęć kupna konta do gry MMO.Nieregulaminowe podbicie tematu w Targowisku.Ignorowanie uwag moderatora odnośnie zapoznania się z regulaminem Targowiska (recydywa).A to wszystko jednego dnia, w jednym temacie.Werdykt - 14 dni urlopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pzkw VIb Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 celson7 dni za niewłaściwy język Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cragir Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 HahahaMuhahahaNaśmiewanie się czyjejś śmierci - 30 dni urlopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 123mamWSZY14 dni wolnego za próbę wywołania flejmu na blogu i wpis łamiący wszelką ortografię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Dovahkiin907 dni za spam na głównej reklamami do aukcji allegro.Dokładam kolejne 7 dni za ignorowanie uwag moderacji i niestosowanie się do regulaminu targowiska. - Hakken Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pzkw VIb Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 OttonKolejny, który uważa, że przy pomocy systemu reputacji wyrówna swoje osobiste rachunki. Teraz przez 30 dni może sobie klikać wyłącznikiem światła w pokoju. Strzałka w górę - jasno, strzałka w dół - ciemno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 LoDi7 dni wolnego za obrażanie innego użytkownika w komentarzach do newsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pzkw VIb Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 DemiuRaczył sobie powyżywać się na innych użytkownikach. Zastanawiałem się co to za zwierz, bo najbardziej pasowałby mi baran, ale jest po jesiennym redyku, więc teoretycznie powinien już siedzieć w zagrodzie. Na odstrzał łosi jest obecnie moratorium, więc nie mógłbym mu nic zrobić. Ostatecznie zakwalifikowałem go jako jelenia, na które można strzelać do końca lutego. I tym sposobem gość dostaje strzał w poroże - 14 dni urlopu i moderacja postów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 wonrzUżytkownik ma nadzieję, że z Piratebay nie znikną ripy gier ze Steam, gdyż wówczas nie będzie miał w co grać. Marzenia rozwiewam i wypłacam 7 dni za piracką recydywę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pzkw VIb Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 barti40000Za wybitne osiągnięcia w dziedzinie chamstwa w stosunku do innych dostaje 30 dni wolnego i moderację postów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 JumyugaZa skrajnie kretyńskie posty z tematu "Koncert życzeń, czyli..." oraz obrażanie redaktora magazynu CD-Action dostajesz 30 dni urlopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pzkw VIb Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 kaloszer7 dni za bluzgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 lencqiJestem w stanie zrozumieć brak sympatii dla Origina, ale na tym Forum obowiązują pewne zasady, które to kolega postanowił złamać w całej rozciągłości. 30 dni wolnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 2Pac7Spam linkami do własnych filmików yt na głównej. Nabijaj sobie wyświetlenia gdzie indziej. 14 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 SniperGohstWarriorZarejestrował się na Forum tylko po to, aby pochwalić się ludności, że CD-key do gry mu nie działa. No cóż, gdyby nie ton jego wypowiedzi, nie byłoby niniejszego postu. Ale że chamstwo trzeba tępić w zarodku - 14 dni wolnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pzkw VIb Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 HeadShotRocksDostał ode mnie ostrzeżenie za niewłaściwy język. Zamiast przeczytać regulamin raczył mi wysłać PW, z którego wynika, że mu się procesor zaczyna przegrzewać. Dlatego dostaje 14 dni na ochłonięcie. Proponuję chłodzenie wodą a'la Kmicic - studnia z zimną wodą, kubeł i wierny Soroka lejący tę wodę na głowę do skutku.A ja zmieniam na bana, ponieważ to użytkownik, który już 4-krotnie miał banowane konto na naszym forum, w dodatku również za obrażanie innych. - Ghost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 kocu19Kolega się wzburzył na wieść, że konkurs na stronie głównej został już zakończony, a on nie zdążył wziąć udziału. No cóż. Pozostaje mi tylko mieć nadzieję że w przeciągu najbliższych 14 dni nie odbędzie się kolejny, bo użytkownikowi znowu przepadnie szansa na wzięcie udziału. Link to comment Share on other sites More sharing options...