Kredos Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 TQ mam z cdaction. Dzisiaj dokupiłem na GamersGate dodatek Immorat Throne. Gdy go zainstalowałem wszystkie teksty w grze zmieniły się na "Tag not found:". Tyczy się to także okienek w menu. Wie ktoś jak można się tego pozbyć?
MikaelDorren Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Niestety IT z Gamersgate nie jest do końca kompatybilny z wersją zamieszczoną w CD-A. Przede wszystkim ze względu na inną wersję języka.
Kredos Posted September 11, 2013 Author Report Posted September 11, 2013 Posiadam też TQ na steama ale tego w ogóle IT nie odnajduje... Czyli stracone pieniądze ? Szkoda trochę tych 5 złotych
MikaelDorren Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Czyli stracone pieniądze ?Niekoniecznie. Możesz spróbować przy pomocy wersji Steamowej "zangielszczyć" tę z CD-A i na nią ew. zainstalować dodatek. Jeśli nie mam sklerozy, powinno pomóc skopiowanie pliku Text_EN.arc i ustawienie języka na angielski.
MikaelDorren Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.