nyac55 Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Witam. Mam pytanie odnośnie gry Wiedźmin: Powrót Białego Wilka na PS3 i xbox 360,a mianowicie czy fabularnie gra różni się od gry Wiedźmin na PC oraz jakie różnice są w mechanice gry? Ja osobiście grałem Wiedźmin: Edycja Rozszerzona na PC i chciałbym się dowiedzieć jakie są różnice.____________________________Jeżeli mój temat w jakiś sposób narusza zasady forum ,proszę o kontakt na PW ,a nie od razu ostrzeżenie.
Fivtyen Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Powrót Białego Wilka nigdy się nie ukazał, dlatego o mechanice można tylko "gdybać". Gra miała być bardziej dynamiczna od wersji PC, ze zmienionym systemem mikstur i korzystania z alchemii. Co do fabuły, planowano przenieść ją z pierwszego Wiedźmina (z drobnymi zmianami).
nyac55 Posted September 9, 2013 Author Report Posted September 9, 2013 Aha. Oglądałem to na gry-online i myślałem ,że wyszło. Lecz skoro fabularnie jest to to samo co pierwszy wiedźmin to żadna strata. Dzięki za pomoc._____________________Temat do zamknięcia.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.