Jump to content

Rozwiązany: Headset do PC i PS3 do ok. 500zł

Recommended Posts

Posted

Siemka.

Zamierzam sobie kupić jakiś dobry i rozsądny headset do mojego laptopa i PS3. Cena do 500zł. Będzie mi służył do grania w gry takie jak COD BO2 lub BF3. Proszę o pomoc w wyborze.

Podoba się mi Corsair Vengeance 2000. Co o nim myślicie?

Posted

Karta zintegrowana.

No a jak ten headset od sony sie sprawuje?

Aktualnie posiadam Sennheisery HD201. Czy na moim laptopie na lepszych słuchawkach znacznie odczuje różnice?

Posted

No te AKG mi się podobają. A nie ma jakiś headsetów o równie dobrej jakości dźwięku jak te AKG? Bo chciałbym się porozumiewać grając na PS3 z innymi, a ponieważ noszenie 2 słuchawek na sobie nie jest zbyt wygodne (pierwsze gra a drugie skype z kolegą) to potrzebuje wlaśnie headsetu a nie słuchawek i mikrofonu oddzielnie.

Posted

No do komputera to mikrofon tak. Ale do PS3 mikro sie nie wsadzi na jacka bo tam takiego wejscia nie ma. A granie np. W coda jest mozliwe bo jest tam wbudowany komunikator ktorego bym chcial uzywac.

Posted

Z konsolami jest taki problem, że jak coś jest z nimi kompatybilne to cena leci mocno w górę. Creative kiedyś wypuściło kartę dźwiękową kompatybilną z konsolami, ale dużo o niej nie wiem.

Posted

O ile cena nie przekroczy 400 zł to bym prosił o propozycje headsetów do PS3 i PC, chyba że nie ma nic godnego uwagi. Więcej gram na PS3 a wiec glownie pod nie poszukuje słuchawki.

Posted

Nie, dzięki. Słuchawki za 400 i karta za 400 to przekracza znacznie mój budżet. A słuchawki na minijacka a wiec karta niezbędna. Chyba sobie odpuszcze i pozostane przy moich słuchawkach.

No trudno temat do zamknięcia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...