Pucius Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Siemka.Zamierzam sobie kupić jakiś dobry i rozsądny headset do mojego laptopa i PS3. Cena do 500zł. Będzie mi służył do grania w gry takie jak COD BO2 lub BF3. Proszę o pomoc w wyborze.Podoba się mi Corsair Vengeance 2000. Co o nim myślicie?
WlodekPs3 Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Polecam ci Wirelles Stereo Headset Sony do Ps3 i PC sam z niego korzystamhttp://robson.pl/allfoto/Ps3_Akcesoria/ps3_pulse_%20eireless_stereo_robson.jpg
Pucius Posted September 8, 2013 Author Report Posted September 8, 2013 Karta zintegrowana.No a jak ten headset od sony sie sprawuje?Aktualnie posiadam Sennheisery HD201. Czy na moim laptopie na lepszych słuchawkach znacznie odczuje różnice?
WlodekPs3 Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 headset od sony rewelka na kompie lepiej niż na ps3 polecam szczerze
[Ekspert] BladyPiter Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Do czego masz porównanie?
Pucius Posted September 8, 2013 Author Report Posted September 8, 2013 No te AKG mi się podobają. A nie ma jakiś headsetów o równie dobrej jakości dźwięku jak te AKG? Bo chciałbym się porozumiewać grając na PS3 z innymi, a ponieważ noszenie 2 słuchawek na sobie nie jest zbyt wygodne (pierwsze gra a drugie skype z kolegą) to potrzebuje wlaśnie headsetu a nie słuchawek i mikrofonu oddzielnie.
Pucius Posted September 8, 2013 Author Report Posted September 8, 2013 Niezrozumiale napisałem. Już poprawiłem o co mi chodzi.
Pucius Posted September 9, 2013 Author Report Posted September 9, 2013 No do komputera to mikrofon tak. Ale do PS3 mikro sie nie wsadzi na jacka bo tam takiego wejscia nie ma. A granie np. W coda jest mozliwe bo jest tam wbudowany komunikator ktorego bym chcial uzywac.
[Ekspert] BladyPiter Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Z konsolami jest taki problem, że jak coś jest z nimi kompatybilne to cena leci mocno w górę. Creative kiedyś wypuściło kartę dźwiękową kompatybilną z konsolami, ale dużo o niej nie wiem.
Pucius Posted September 9, 2013 Author Report Posted September 9, 2013 O ile cena nie przekroczy 400 zł to bym prosił o propozycje headsetów do PS3 i PC, chyba że nie ma nic godnego uwagi. Więcej gram na PS3 a wiec glownie pod nie poszukuje słuchawki.
[Ekspert] BladyPiter Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Creative Sound Blaster Recon 3D USB - tak się nazywa ta karta, ale nie wiem jak z jej jakością.Z samych headsetów to Qpad QH90 jest w tej cenie najlepszy.
Pucius Posted September 9, 2013 Author Report Posted September 9, 2013 Nie, dzięki. Słuchawki za 400 i karta za 400 to przekracza znacznie mój budżet. A słuchawki na minijacka a wiec karta niezbędna. Chyba sobie odpuszcze i pozostane przy moich słuchawkach.No trudno temat do zamknięcia.
Dirian Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.