Lerlitz Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Witam potrzebuję słuchawek do komputera, głównie do słuchania muzyki (raczej wieczorami, żeby innym nie przeszkadzać - wiadomo), maks to bedzie z 3 godziny dziennie, więcej raczej nie, czaaaaaasem do jakiegoś filmu,filmików na yt i takie tam muzyka to głównie rap ale zdarzy się też jakiś lżejszy rock (jak jest coś takiego na gatunkach rocka to ja tam sie nie znam ale posłuchać to lubie czasem ) faaaajnie by było jakby miały wymienny kabel (tzn jeden dłuższy i jeden krótszy), wtedy dłuższy by był na stałe przy komputerze, a krótki do telefonu np ( na to w ogóle nie zwracać uagi bo to coś w stylu posłuchania3 piosenek już w łóżku albo na jakieś wakacyjne podróże ) ale to chyba rzadkość więc to nie jest konieczne ważne żeby muszla (czy jak to sie tam nazywa ) przylegała wokół ucha, a nie na nim (oczywiście mowa o słuchawkach nausznych, o czym nie wspomniałem ) tak jak np senki hd555, które miałem okazje chwilę użytkować więcej wymagań chyba już nie mam (no wiadomo, najlepsze za tą cenę )budżet tak jak w temacie - 200zł tyle, że wolałbym żeby ta cena była już z wysyłką (wiadomo, że jak wyjdzie 205zł np , a będzie spora różnica no to się dopłaci ) karta dźwiękowa to asus xonar DG (chyba trochę lepsza niż zintegrowana to piszę) i tutaj dodatkowe pytanko :mam podłączone do niej głośniki, a posiada ona tylko jedno wejście na słuchawki/głośniki ale mam podłączony do niej front panel i tu pytanie - czy jak podłączę słuchawki do front panelu to jest tak jakby dźwięk szedł z integry czy z karty dźwiękowej?
[Ekspert] BladyPiter Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 668 bym do DG nie brał, może być za dużo wysokich tonów, K514 mogą mieć za mało basów do rapu.Evo już prędzej, tym bardziej że mają wymienny kabel.
Lerlitz Posted September 9, 2013 Author Report Posted September 9, 2013 ok, już praktycznie jestem zdecydowany na te Evo ale dosyć ciężko je znaleźć w sklepach, jak znajduje to albo niedostępne albo dużo droższe niż w tych sklepach w których są niedostępne (różnica to prawie 50zł więc jednak dosyć jest ) wolałbym nie z allegro, z racji tego, ze potem jednak jakby miało dojść do reklamacji to chyba jednak lepiej w 'normalnym' sklepie, przynajmniej tak mi sie zdaje więc jakbyście mogli mi podesłać jakiś link to byłbym bardzo wdzięczny
Lerlitz Posted September 10, 2013 Author Report Posted September 10, 2013 dzieki bardzo wszystkim mozna zamknac, dzieki
Dirian Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.