Jump to content

Rozwiązany: Słuchawki do komputera, głównie muzyka, do 200zł

Recommended Posts

Posted

Witam :) potrzebuję słuchawek do komputera, głównie do słuchania muzyki (raczej wieczorami, żeby innym nie przeszkadzać - wiadomo), maks to bedzie z 3 godziny dziennie, więcej raczej nie, czaaaaaasem do jakiegoś filmu,filmików na yt i takie tam :P muzyka to głównie rap ale zdarzy się też jakiś lżejszy rock (jak jest coś takiego :P na gatunkach rocka to ja tam sie nie znam ale posłuchać to lubie czasem :P) faaaajnie by było jakby miały wymienny kabel (tzn jeden dłuższy i jeden krótszy), wtedy dłuższy by był na stałe przy komputerze, a krótki do telefonu np ( na to w ogóle nie zwracać uagi bo to coś w stylu posłuchania3 piosenek już w łóżku albo na jakieś wakacyjne podróże :P) ale to chyba rzadkość więc to nie jest konieczne :)ważne żeby muszla (czy jak to sie tam nazywa :P) przylegała wokół ucha, a nie na nim (oczywiście mowa o słuchawkach nausznych, o czym nie wspomniałem :P) tak jak np senki hd555, które miałem okazje chwilę użytkować :) więcej wymagań chyba już nie mam :) (no wiadomo, najlepsze za tą cenę :) )

budżet tak jak w temacie - 200zł tyle, że wolałbym żeby ta cena była już z wysyłką (wiadomo, że jak wyjdzie 205zł np , a będzie spora różnica no to się dopłaci :) )

karta dźwiękowa to asus xonar DG (chyba trochę lepsza niż zintegrowana to piszę:P) i tutaj dodatkowe pytanko :

mam podłączone do niej głośniki, a posiada ona tylko jedno wejście na słuchawki/głośniki ale mam podłączony do niej front panel i tu pytanie - czy jak podłączę słuchawki do front panelu to jest tak jakby dźwięk szedł z integry czy z karty dźwiękowej?

Posted

ok, już praktycznie jestem zdecydowany na te Evo ale dosyć ciężko je znaleźć w sklepach, jak znajduje to albo niedostępne albo dużo droższe niż w tych sklepach w których są niedostępne (różnica to prawie 50zł więc jednak dosyć jest :P) wolałbym nie z allegro, z racji tego, ze potem jednak jakby miało dojść do reklamacji to chyba jednak lepiej w 'normalnym' sklepie, przynajmniej tak mi sie zdaje :P

więc jakbyście mogli mi podesłać jakiś link to byłbym bardzo wdzięczny :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...