Siwy1996 Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Witam!Ostatnim czasy dużo chodzę i słucham muzyki, ale dobija mnie używanie słuchawek dousznych dlatego postanowiłem rozejrzeć się za wygodniejszym sprzętem: słuchawkami nausznymi.Cena: ok. 200 złTyp: NauszneRodzaj słuchawek: Nie wiem jaki rodzaj nadaje się do przechadzek chodnikami w mieście (otwarte, półotwarte, zamknięte - nie mam pojęcia)Na czym słucham: Sony Ericsson Xperia Neo VKabel: Nie wiem czy nie lepiej BlueTooth chodź słyszałem, że jakoś nie jest najlepsza. Co o tym sądzicie?Mikrofon: NieZastosowanie: mobilność, różnego rodzaju muzyka (z nastawieniem na rap, dubstep)Coś więcej: Słuchawki chciałbym wykorzystywać do słuchania różnego rodzaju muzyki podczas przemieszczania się z punktu "A" do "B" piechtolotem . Po dojściu do celu chciałbym bez problemowo zawiesić je na szyi i zapomnieć o nich na jakiś czas. Chciałbym również żeby dobrze wyglądały Wykorzystywać je będę tylko do tego celu. Do słuchania w domowym zaciszu posiadam Sennheiser HD 380 Pro wybrane dzięki pomocy forumowiczom owego forum Proszę o pomoc przy wyborze. Jeżeli o czymś nie wspomniałem napiszcie a postaram sie odpisać. Przecież to mi powinno zależeć )
[Ekspert] BladyPiter Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Brainwavz HM3 będą najlepsze.
Siwy1996 Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 AKG K514 MKIITe mi się podobają, ale czy one się sprawdzą do zastosowań mobilnych i będą wygodnie wisieć na szyi?Te HM3, jakoś się w nich na ulicy nie widzę
[Ekspert] BladyPiter Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Sam posiadam ich rebrandy, i słuchawki nie są duże.Zobacz AKG K518(unikaj LE)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.