Jump to content

Mobilne słuchawki -200PLN

Recommended Posts

Posted

Witam!

Ostatnim czasy dużo chodzę i słucham muzyki, ale dobija mnie używanie słuchawek dousznych dlatego postanowiłem rozejrzeć się za wygodniejszym sprzętem: słuchawkami nausznymi.

Cena: ok. 200 zł

Typ: Nauszne

Rodzaj słuchawek: Nie wiem jaki rodzaj nadaje się do przechadzek chodnikami w mieście (otwarte, półotwarte, zamknięte - nie mam pojęcia)

Na czym słucham: Sony Ericsson Xperia Neo V

Kabel: Nie wiem czy nie lepiej BlueTooth chodź słyszałem, że jakoś nie jest najlepsza. Co o tym sądzicie?

Mikrofon: Nie

Zastosowanie: mobilność, różnego rodzaju muzyka (z nastawieniem na rap, dubstep)

Coś więcej: Słuchawki chciałbym wykorzystywać do słuchania różnego rodzaju muzyki podczas przemieszczania się z punktu "A" do "B" piechtolotem smile_prosty.gif. Po dojściu do celu chciałbym bez problemowo zawiesić je na szyi i zapomnieć o nich na jakiś czas. Chciałbym również żeby dobrze wyglądały :)

Wykorzystywać je będę tylko do tego celu. Do słuchania w domowym zaciszu posiadam Sennheiser HD 380 Pro wybrane dzięki pomocy forumowiczom owego forum smile_prosty.gif

Proszę o pomoc przy wyborze. Jeżeli o czymś nie wspomniałem napiszcie a postaram sie odpisać. Przecież to mi powinno zależeć smile_prosty.gif)

Posted

AKG K514 MKII

Te mi się podobają, ale czy one się sprawdzą do zastosowań mobilnych i będą wygodnie wisieć na szyi?

Te HM3, jakoś się w nich na ulicy nie widzę :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...