anty256 Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Witam wszystkich niedawno zakupiłem mafie 2 wszystko ładnie zainstalowałem skończyłem pierwszy poziom i dochodzę do miejsca kiedy nasz bohater znajduje się w mieście. I tu pojawia się problem, przy niektórych ustawieniach kamery miga mi taka jakby tekstura w powietrzu. Próbowałem wielu roznych sposobów i problem dalej występuje dlatego zawracam się z prośbą do Was gdyż może ktoś miał podobny problem i wie co jest jego przyczyną. Moja konfiguracja to amd phenom x4 @ 3.8Ghz ,hd 5770 ,8Gb ramu.Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów - Kawalorn
Fivtyen Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Próbowałem wielu roznych sposobów i problem dalej występujeCo dokładnie robiłeś?
anty256 Posted September 8, 2013 Author Report Posted September 8, 2013 Reinstalacje, podmiana kości ram, przywracanie fabrycznego taktowania itp.
Kawalorn Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Czyli pewnie takie podstawy jak aktualizacja sterowników graficznych też robiłeś? Ten błąd występuje niezależnie od ustawień graficznych? Spróbuj włączyć najniższe i zobacz czy będzie tak samo.
anty256 Posted September 8, 2013 Author Report Posted September 8, 2013 Błąd występuje we wszystkich ustawieniach graficznych, grafikę aktualizuje tylko jak wychodzą nowe sterowniki wiec prawie zawsze mam ich najnowsza wersje.
Misiek690 Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Możliwe, że to jakiś babol w grze.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.