Jump to content

Dead Rising 2, problem z instalacją

Recommended Posts

Posted

Witam, to mój pierwszy temat.

Kupiłem sobie Dead Rising 2 i po wpisaniu cd-key wyskakuje mi taka informacja

"Wystąpił błąd. Kod błędu: 0x80070614

Więcej szczegółów na temat błędu który wystąpił można znaleźć w płytach dziennika.."

Czy ktoś wie CZY/jak można temu zaradzić, czy gra jest do wyrzucenia?

Grę kupiłem na giełdzie komputerowej przy Stodole, ale płyta jest w bardzo dobrym stanie, nie ma żadnych widocznych uszkodzeń, a komputer jest nowiutki, więc na pewno jest w stanie ją udźwignąć.

Proszę o pomoc

Posted

Jak mówiłem kupiłem ją na giełdzie, ale jest zafoliowana, po stanie również wnioskuję, że nieużywana, ponadto jak wklepuję cd-key(gra jest na Games for Windows life) to nie odrzuca mi, że kod zajęty, więc raczej wychodzi, że jest "nówka sztuka, nie śmigana", 100% oryginał. Zaraz spróbuję tego sposobu ze skopiowaniem na dysk i instalacją. Sam myślałem o tym, żeby po prostu wpisać tego cd keya do tego Games for Windows i żeby mi wszystko pobrał na kompa(tak jak z Origin lub Steam) ale chyba tak się nie da. Narazie próbuję tego sposobu ze skopiowaniem i powiem jakie są rezultaty. Z góry dzięki za wsparcie smile_prosty.gif

EDYTOWANY

No i niby udało mi się zainstalować i pokazuje mi w menu że mam zainstalowane i ogólnie jest ok, ale jak próbuję włączyć to po jakichś 3-4 minutach wyskakuje okienko, że nie może rozpoznać czy dysk jest oryginalny.. Jest na to jakaś rada?

"Unable to authenticate original disc within time limit.

Please have a look at http://www.securom.c...e.asp?m=timeout for further, more detailed information.

Try again?"

Za którymś razem się udało i wszystko śmiga. Jakby kogoś interesowało, to włączyłem Games for Windows, wyłączyłem antywirusy, steam, origins itd, przeglądarkę, w zasadzie wszystko i jakoś poszło. Tym niemniej temat do zamknięcia :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...