Jump to content

[X360]Diablo III - Pokonanie Króla szkieletów, a brak kasy na potrzebne rzeczy

Recommended Posts

Posted

Witam,

Mam pewne pytanko, otóż przechodzę kampanie na poziomie Wysokim i utknąłem u Króla Szkieletorów. Problem polega na tym, że przetraciłem kasę i nie mam za co ulepszyć sprzętu a co gorsza kupić nowego i potionów. Ogólnie całą mapę, wszystkie krypty już odkryłem i problem w tym, że teraz jak latam po mapie to zdechlaków na palcach jednej ręki policzę przez co brak $ bądź sprzętu na ulepszenia. Jest na to jakaś rada czy już że tak powiem utknąłem na stałe?

Thx na za odp. ;]

Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius

Posted

Nie wiem, jak wygląda menu wersji konsolowej, ale jeśli możesz, to przed rozpoczeciem gry wybierz opcję zmiany zadania i ustaw sobie np. początek zadania z królem szkieletów. Wtedy lokacje po drodze do niego znów powinny być wypełnione wrogami.

Posted

No faktycznie, myślałem, że zadania są jakieś poboczne bo nie zaglądałem wcześniej tylko jechałem w kampanie. Teraz mam jeszcze pytanie bo po wybraniu zadania mi komunikowało, że zadanie zostanie porzucone (obecne) i rozpoczęło się nowe i na nowo był wybór poziomu trudności. Gdybym wybrał inny poziom to został on by już przez całą kampanie ?

Do tego zrobił się bug że w drużynie miałem Templariusza jako postać fabularną i po wejściu do krypty..miałem 2 templariuszy fabularnych ;d ale na to nie narzekam - 2 pomocników lepiej niż 1 ;d

Posted

poziom trudności możesz zmieniać w każdym momencie gry. Osobiście zrezygnowałem z poziomu wysokiego, podczas gdy nie miałem najmniejszych problemów ze zwykłymi mobkami jak i elitami, to juz Bosski sprawiały trudność przy takim stanie eq jaki miałem na tamta chwilę. Z czasem jak już twoje eq bedzie lepiej wyglądać zmienisz sobie poziom rozgrywki na trudniejszy :P

Posted

No tak ale gram w to dla satysfakcji ;) Wiem, bosowie są trudni ( z rzeźnikiem miałem nie lada problem) ale lepiej się tak wbija na wyzszym poziomie ;)

Jeszcze tylko pytanie czy jest różnica miedzy niskim, średnim i wysokiem poziomem jeżeli chodzi o ilość kasy i expa jaki się dostaje ? Bo dopiero na wyższych jest informacja o lepzszych itemkach , expie itp :)

Posted

Poziomy niski, średni oraz wysoki istnieją jedynie po to, aby gracz mógł sobie dopasować na starcie trudność gry. Nie wiążą się one z żadnymi profitami. Dopiero jak zauważyłeś kolejne z odblokowanych poziomów nagrodzą Cię dodatkowymi przedmiotami, złotem oraz wyższym doświadczeniem. Odbywa się to według następującego schematu:

Master I: +60% Magic Find, +60% Gold Find, +120% XP Bonus

Master II: +70% Magic Find, +70% Gold Find, +140% XP Bonus

Master III: +80% Magic Find, +80% Gold Find, +160% XP Bonus

Master IV: +90% Magic Find, +90% Gold Find, +180% XP Bonus

Master V: +100% Magic Find, +100% Gold Find, +200% XP Bonus

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...