gomlinzgryzliwy Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Witam,Mam pewne pytanko, otóż przechodzę kampanie na poziomie Wysokim i utknąłem u Króla Szkieletorów. Problem polega na tym, że przetraciłem kasę i nie mam za co ulepszyć sprzętu a co gorsza kupić nowego i potionów. Ogólnie całą mapę, wszystkie krypty już odkryłem i problem w tym, że teraz jak latam po mapie to zdechlaków na palcach jednej ręki policzę przez co brak $ bądź sprzętu na ulepszenia. Jest na to jakaś rada czy już że tak powiem utknąłem na stałe?Thx na za odp. ;]Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius
RIP Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Nie wiem, jak wygląda menu wersji konsolowej, ale jeśli możesz, to przed rozpoczeciem gry wybierz opcję zmiany zadania i ustaw sobie np. początek zadania z królem szkieletów. Wtedy lokacje po drodze do niego znów powinny być wypełnione wrogami.
gomlinzgryzliwy Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 No faktycznie, myślałem, że zadania są jakieś poboczne bo nie zaglądałem wcześniej tylko jechałem w kampanie. Teraz mam jeszcze pytanie bo po wybraniu zadania mi komunikowało, że zadanie zostanie porzucone (obecne) i rozpoczęło się nowe i na nowo był wybór poziomu trudności. Gdybym wybrał inny poziom to został on by już przez całą kampanie ?Do tego zrobił się bug że w drużynie miałem Templariusza jako postać fabularną i po wejściu do krypty..miałem 2 templariuszy fabularnych ;d ale na to nie narzekam - 2 pomocników lepiej niż 1 ;d
nine0204 Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 poziom trudności możesz zmieniać w każdym momencie gry. Osobiście zrezygnowałem z poziomu wysokiego, podczas gdy nie miałem najmniejszych problemów ze zwykłymi mobkami jak i elitami, to juz Bosski sprawiały trudność przy takim stanie eq jaki miałem na tamta chwilę. Z czasem jak już twoje eq bedzie lepiej wyglądać zmienisz sobie poziom rozgrywki na trudniejszy
gomlinzgryzliwy Posted September 9, 2013 Author Report Posted September 9, 2013 No tak ale gram w to dla satysfakcji Wiem, bosowie są trudni ( z rzeźnikiem miałem nie lada problem) ale lepiej się tak wbija na wyzszym poziomie Jeszcze tylko pytanie czy jest różnica miedzy niskim, średnim i wysokiem poziomem jeżeli chodzi o ilość kasy i expa jaki się dostaje ? Bo dopiero na wyższych jest informacja o lepzszych itemkach , expie itp
deathcoil Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Poziomy niski, średni oraz wysoki istnieją jedynie po to, aby gracz mógł sobie dopasować na starcie trudność gry. Nie wiążą się one z żadnymi profitami. Dopiero jak zauważyłeś kolejne z odblokowanych poziomów nagrodzą Cię dodatkowymi przedmiotami, złotem oraz wyższym doświadczeniem. Odbywa się to według następującego schematu:Master I: +60% Magic Find, +60% Gold Find, +120% XP BonusMaster II: +70% Magic Find, +70% Gold Find, +140% XP BonusMaster III: +80% Magic Find, +80% Gold Find, +160% XP BonusMaster IV: +90% Magic Find, +90% Gold Find, +180% XP BonusMaster V: +100% Magic Find, +100% Gold Find, +200% XP Bonus
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.