Kondzimir Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Witam mam następujący problem kupiłem nowego kompa zrobiłem format i zainstalowałem najnowsze sterowniki do wszystkiego. I teraz tak jak włączam grę hitman to obraz miga w 3 sekundowych odtępach raz na czarno a raz z grą i tak cały cza na teście wydajności też. Grid 2 i Battlefild otwierają mi się w zminimalizowanych oknach jak naduszę alt + enter to na sekundę mam pełen ekran potem znowy się zmniejsza. Mam intela i5 3,4ghz, radeona hd 7950 , 8 gb ramu, i nie wiem co mam robić dostaję już kuuuuuuuuuuuuuu......., przy pierwszym uruchomieniu kompa musałem w catalyscie ustawić żeby obraz był na pełnym ekranie bo domyślnie w opcji skalowanie był zmniejszony. Dodam że batlefild działał normalnie ale wyskoczyła jakaś reklama z neta i się zminimalizował i tak zostało. Grid i hitman na steam battle wiadomo.
norris99 Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 Witam mam identyczny problem tylko ze ja mam grafike 9800gt i tez na poczatku smigala ok ale puzniej cos wyskoczylo i sie zminimalizowala i tak zostalo acha no i z Just Cause 2 jest tak samo tylko ze jak grid2 sie spartaczyl to automatycznie just tez. Kolego udalo ci sie jakos to rozwiazac.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.