Xongus Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Witam.Mam do sprzedania nastepujące gry:- EARTH 2160- THE GLADIATORS GALACTIC CIRCUS GAMES- ARCANUM- KRONIKI RIDDICKA UCIECZKA Z BUTCHER BAY- WARHAMMER 40K: DAWN OF WAR- DRAGON THRONE- DUNGEON SIGE II Czarna Edycja- ERAGON- THRONE OF DARKNESSWszystkie wyżej wymienione gry są oryginalne i w stanie dobrym, bardzo dobrym lub CELUJĄCYM!Cena pod PW.Pozdrawiam i zapraszam .
Xongus Posted September 18, 2013 Author Report Posted September 18, 2013 Podbijam i zapraszam do kupna!Dodaje jeszcze kilka książek co by nie robić nowego tematu:- vademecum FIZYKA <liceum, technikum>; Alicja Nawrot; wyd. GREG- Fizyka i Astronomia Zbiór zadań maturalnych; Mariusz Panak;Wydawnictwo Szkolne PWN- Trener* liceum - poziom podstawowy i rozszerzony FIZYKA; Jerzy Stasz; Wydawnictwo Szkolne PWN- Programowanie w języku C++; Wiesław Porębski- Systemy operacyjne i sieci komputerowe cz. 1; Krzysztof Pytel, Sylwia Osetek- Systemy operacyjne i sieci komputerowe cz. 2; Krzysztof Pytel, Sylwia Osetek- Programowanie strukturalne i obiektowe; Przemysław Domka, Małgorzata Łokińska- Encyklopedia szkolna HISTORIA; wydawnictwo ZIELONA SOWA- nowa matura BIOLOGIA <zadania>; Jolanta Kujawska-Tomasik; ParkEdukacja Nauka bez tajemnic- Repetytorium Maturzysty, poziom podstawowy i rozszerzony BIOLOGIA; Joanna Fuerst; wyd. GREGWszystko w stanie idealnym bądź bardzo dobrym
Xongus Posted January 29, 2014 Author Report Posted January 29, 2014 bump[CIACH]Naprawdę masz mnie za idiotę? Kilka minut po otrzymaniu ostrzeżenia wystawiasz konto jeszcze raz? To, że nie wspomniałeś, że to konto, nie sprawia, że o tym nie pamiętam. Otrzymujesz ostrzeżenie i siedem dni urlopu.
Xongus Posted January 29, 2014 Author Report Posted January 29, 2014 Na okładce jest coś takiego. Pudełko plastikowe. Nie mam za bardzo jak zrobić zdjęcia ale w piątek się postaram jeśli nadal będziesz zainteresowany. Płyta jak i pudełko(brak jednego z trzech elementu do mocowania pierwszej płytki) w stanie IDEALNYM(użyte tylko raz/dwa! )Gra w wersji PL oczywiście .
Rudyrydz Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Ale to jest normalny box czy kasetka?I tak, zdjęcia koniecznie.
Xongus Posted January 31, 2014 Author Report Posted January 31, 2014 kasetka?normalne pudelko z plastykonu otwierane i na obu sciankach plytki zarzuce fotka potem ;p
MrYoshi Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Zdjęcia wstawisz najwcześniej za siedem dni, gdyż otrzymujesz tydzień urlopu za ignorowanie uwag moderatora i ponowną próbę sprzedaży konta w grze MMO. To, że nie wspomniałeś, że to konto, nie sprawia, że o tym nie pamiętam. Zwłaszcza, gdy od otrzymania poprzedniego ostrzeżenia minęło tak mało czasu. Masz mnie za idiotę?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.