Jump to content

Problem z Gmail na Tablecie EVO7

lipton40

Recommended Posts

Posted

Witam.nie wiem,czy dobrze trafiłem z działem,jeśli nie to bardzo przepraszam.Ale mam,a raczej mamy taki problem.Mam koleżankę w sieci która do komunikacji ze mną używa tabletu EVO7.

Używa też poczty gmail,bo podobno najlepiej i najpewniej,jej wszystko wysyła.Ale,że to jej pierwsze takie urządzenie to nie bardzo umie to coś,obsługiwać.Ja mam lapka i nigdy nie trzymałem tabletu w rękach.

I teraz o co chodzi,to może dla Was jest prozaiczne,czy śmieszne,ale nam nastręcza sporych problemów.

Otóż chodzi o to,jak w gmail wejść do kosza i go wyczyścić na tablecie EVO7 z androidem 4.0.Tylko bardzo proszę o bardzo jasny i szczegółowy opis,żeby zrozumiała o co chodzi.Myślicie pewnie,że dmucham na zimne,ale dla przykładu powiem wam,że do tej pory nie udało jej się odtworzyć żadnego klipu przesłanego przeze mnie.Choć przy pomocy frre studio konwertowałem jej to na cztery różne formaty mp4 na tablet.I nic.Wszystko podobno nie działa.

A przy okazji jeśli byłby ktoś tak miły i opisał jej,jak uruchomić filmy w mp4 na tablecie EVO7 to byłbym bardzo wdzięczni.Z góry dziękuje za pomoc.

Lipton.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...