Tyszek91 Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Witam!Nie znalazłem nigdzie na Google, a taki ze mnie informatyk jak z koziej [beeep] trąbka (jak to mówił pewien bohater jednego polskiego serialu).Czy jest ktoś w stanie napisać mi styl do nakładki stylish pod Firefoxa, aby nie było widać na Facebooku tych cholernych polecanych stron itd. po prawej stronie. Chodzi mi o to: "Polecane strony", "Osoby, które możesz znać", "Strony poświęcone rozr..." itd.Bardzo, mnie to denerwuje, a niestety nie potrafię tego sam zrobić. Także, jeżeli ktoś podejmie się takiego wyzwania, albo ma gotowe etc. będę dożywotnim dłużnikiem. pozdrawiam,Tyszek91
[Ekspert] BladyPiter Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Adblock jest wstanie to zablokować przez kreator filtrów.
Tyszek91 Posted September 4, 2013 Author Report Posted September 4, 2013 W porządku. Nie wiem za bardzo jak się za to zabrać. Jakieś wskazówki? pozdrawiam
[Ekspert] BladyPiter Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Zainstalowałeś już AB?Jeśli tak to na pasku adresu powinno się pojawić logo.Wejdź na FB, potem prawym w to logo i kreator filtrów.Następnie klikasz w tą ramkę.
Tyszek91 Posted September 4, 2013 Author Report Posted September 4, 2013 Tak AB Blocka mam, używam go mniej/więcej od momentu, gdy wyszedł. Nie ruszam się be niego po sieci. Ale troche nie wiem jak utworzyć ten filtr... załóżmy, że nie chcę widzieć pojedynczego obrazka (nawet wyświetlanego w stronach polecanych to robię tak.. click prawym "zablokuj obrazek" ---> "Dodaj filtr" gotowe. A nie wiem jak zablokować całą tabelkę.. nie rozumiem jak "klikasz w tą ramkę" ? Chdzi o to, że nie wiem jak zrobić filtr na całą tabelkę z polecanym "szajsem".
[Ekspert] BladyPiter Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Zainstalowałem FF i okazało się, że ABP w tej wersji nie ma takiej funkcji, podczas gdy na chrome ma.
Tyszek91 Posted September 5, 2013 Author Report Posted September 5, 2013 No to są dwa rozwiązania albo przerzucę się na Chrome albo da się coś podziałać w stylish? Tylko sam tego raczej nie napiszę ;pW każdym bądź razie dziękuję bardzo za pomoc.
Sonne Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Spróbuj znaleźć stosowne rozszerzenie do FF, na przykład:fb ad hideAdbye for Facebook
Tyszek91 Posted September 8, 2013 Author Report Posted September 8, 2013 No niestety Ty podałeś mi link na reklamy, a to nie rozwiązanie mojego problemu.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.