kicu8 Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Dzień dobry.Wczoraj dotarł do mnie Rzym 2. Gra zainstalowała się bez problemu, uruchomiła się także bez żadnego problemu, jednakże po kilku minutach grania zawiesza się i muszę ją "zabić z procesu".Grę uruchamiałem zarówno na najwyższych jak i najniższych detalach. Macie jakiś pomysł jak temu zaradzić?PS. Moja konfiguracja:Procesor: Intel Pentium G2020 2.90 GHzRAM: Kingston HyperX 4 GB DDR3 1600 MhzKarta graficzna: AMD Radeon HD 6770 1GB GDDR5System: Widows 7 x64
nano360 Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Mi zdarzyła się taka sytuacja tylko raz w ciągu pierwszych godziny grania, na 2-3 minuty pojawił się ciemny ekran, a potem wszystko ruszyło normalnie, sądzę więc że wspomniane zawieszanie to kwestia tradycyjnych dla "CA" premierowych problemów, trzeba poczekać na patche.
kicu8 Posted September 5, 2013 Author Report Posted September 5, 2013 Trudno. W takim razie pozostaje mi czekać na patcha i liczyć, że dzięki niemu będę mógł nacieszyć się tą grą.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.