mskibov Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Kupiłem sobie Crysisa z Maximum Edition i mam pytanie. Jak sprawdzić, jaka jest to wersja gry? Może trzeba dograc patcha?Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius
emqi Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Jak jest na Steam/Origin to nie. Pudełkowa też nie, bo ma autopatchera.
emqi Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 No to najwyżej, o ile masz wystarczająco mocny PC możesz pobrać DX11 Patch i HD Texture Pack.
emqi Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Oł szit, cóż za pomyłka, przeczytałem Crysis 2 maximum Edition W takim razie te linki co dałem są nieważne, sprawdź wersję tak jak voda mówi.
roboziom Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Sam posiadam Crysis Maximum Edition i każda gra jest w wersji 1.0Patche pobierz z oficjalnej strony.
mskibov Posted September 5, 2013 Author Report Posted September 5, 2013 Spatchowałem do wersji 1.20 i.... w samochodach nie ma tylnych kół. Jeżdżą, ale tych kół nie ma. Kiedy strzelę w miejsce, w którym powinny być , wtedy pojawiają si ę przebite opony.
roboziom Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Tak, możliwe. Właśnie wyczytałem że KAŻDY patch do KAŻDEJ gry z Maximum Edition trzeba instalować po kolei.
marcinb323 Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Tez posiadam wersje Maximum crysisa 2 na steama z humble i mam pytanie jak w niej zmienic szczegolowosc grafiki caly czas mam ustawienia na wysokie a tylko na srednich lub niskich gra mi dobrze grala ( mialem kiedys wersje bez steama) przy probie zmiany moge wybrac tylk ustawienia grafikina wysokie lub wyzsze.
mskibov Posted September 6, 2013 Author Report Posted September 6, 2013 Zaktualizowałeś od razu do wersji 1.20, czy najpierw do 1.10 i potem do 1.20? Możliwe, że w tym leży problem.OK. Poinstalowałem po kolei i jest już dobrze. Dzięki za porady.A patche do Warhead? Stąd? Najpierw 1.0 --> 1.1?
Fivtyen Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Tak będzie bez ryzyka błędów, na pewno nie zaszkodzi zrobić aktualizacji w kolejności.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.