EasyPlayer Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Witam, chciałbym was zapytać jakie gry RPG zawitały na waszych urządzeniach i czy któreś z nich szczególnie wam się spodobały. Ja teraz gram w Pixel Dungeon (chociaż nie jest to klasyczne RPG) ze screena z artykułu "Programy na komórki".
EasyPlayer Posted September 4, 2013 Author Report Posted September 4, 2013 Nie musi być darmowa. Mam na myśli cały Android Market.
Farramir Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Ja zagrywałem się w Order&Chaos namiętnie lecz teraz mniej ze względu na abonamenta no i jeszcze Duengon Hunter oraz puzzle quest 2
Assasin4 Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 Jeżeli masz sprzęt powyżej SGS2 to polecam Ravensword: Shadowlands
GangGang Posted May 29, 2014 Report Posted May 29, 2014 Polecam kilka pozycji:Song of Hero ? muzyczne połączenia RPG-a i karcianki dla amatorów Guitar Hero Walczymy z potworami będziemy na bity.OmniDig - coś jak Minecraft, wydobywamy surowce, budujemy narzędzia i budowle i walczymy z wrogiem.Trial By Survival ? postapokaliptyczny RPG, zamiast ludzi, po planecie chodzą zombie. Musimy ucieka, zanim zjedzą nasze mózgi Hoplite - retro grafika, poruszamy się po piętrach jaskini i tozymy bój ze spotykanymi wrogami, a także poznajemy tajemnice skrywanego przez wieki sekretu. Dosyć trudna Odsyłam także do strony, na której wyszukuję sobie gry - to niezła kopalnia wiedzy i pomysłów: http://yourapps.info/gry-na-androida Jest tam mnóstwo recenzji i zapowiedzi, nie tylko gier, ale i apliakcji na urządzenia mobilne
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.