Snake61 Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Cześć,kupiłem dzisiaj Rome 2, próbowałem zainstalować i tutaj pojawia się problem. W momencie gdy klikam instaluj, otwiera się okienko Steam, w którym pisze "Tworzenie plików lokalnych gry" i niestety nic nie rusza zero postępu zarówno przy próbie instalacji z dysku jak i próbie pobrania gry poprzez Steam. Nie wiem czy to problem mojego komputera, mojej kopii gry, czy też po prostu Steam ma przeciążone serwery? Bardzo proszę o pomoc albo informacje, czy ktoś z Was też ma podobny problem?Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów - Kawalorn
Forwan Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Strasznie dużo ludzi na oficjalnym polskim forum total warów ma ten sam problem (łącznie ze mną ;P). Podali na to kilka sposobów, ale u mnie żaden nie działa. W razie czego rozkmiń tutaj: http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=574&t=13825Może w końcu wrzucą coś skutecznego
Pilot Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Mi pomogło zmienienie języka instalacji na angielski i ci się zainstaluje normalnie. Potem tylko polską wersję ściągnąć ze steama.
Forwan Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Mi też, wszystko jest ładnie i pięknie Szkoda tylko, że tak się męczyłem, żeby od początku zainstalować po polsku.
Snake61 Posted September 3, 2013 Author Report Posted September 3, 2013 Bardzo dziękuję za pomoc! Na szczęście udało mi się to rozruszać po nastej próbie instalacji, samo załapało Może jednak zostanie podany sposób działający wszystkim i niwelujący problem w 100%
Kawalorn Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.