URIX Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Witam mam problem z tymi słuchawkami , i też pytanie co mam do nich dokupić by działały ale nie wiem czy problem da się rozwiązać tak czy inaczej-Słuchawki są dedykowane dla xboxa 360 , i nie działają na kompie ale da się je podłączyć krótkim kablem do wejścia jack i będą działały tylko same słuchawki bez panelu sterowania.Udało mi się podłączyć cały zestaw do kompa ale nie działało mikro , podłączyłem 2x wejścia od lewego głośnika i prawego , specjalną przejściówką która umożliwia słuchanie przez słuchawki i głośniki naraz ale żeby to działało , potrzebne jest podpięcie usb , ale gdy podpinam słyszę ostry szum jednak wszystko działa prócz mikrofonu tu jest filmiki i tu drugie pytanie jak dokładnie nazywają się te przejściówki , oraz co muszę dokupić by mi działało i czy w avansie/media expert dostane to i ile to będzie kosztowaćI trzecie dziwne pytanie , czy da się zrobić tak by wejście od xbox360 usb , działało na pc? . czy muszę jakieś programy mieć czy coś ?Jedynie na czym mi zależy to to żeby usb z xbox360 działało na pc osobiście nie wiem jak to mam zrobićtu są zdjęcia tych złączy http://i.imgur.com/x0E5J0h.jpg1 usb po odpięciu usb słychać głos wygaszania głośników 2 dwa wejścia które podłączą do wzmaczniacza od głośników i usb+to działa tylko dźwięk + szum3 panel sterowania4 kabel od słuchawek który działa normalnie wpięty do wejścia od słuchawek ale nie działa mikro , sam wchodzić musi w 3 panel sterowania
Invar Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Co do filmiku to autor mówi co i gdzie. Wystarczy słuchać ze zrozumieniem.
URIX Posted September 3, 2013 Author Report Posted September 3, 2013 Na filmiki wiem o co chodzi , ale ja lubię się upewnić , i zapytać czy da się bez tych złączek dodatkowych podłączyć je w 100% do kompa
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.