Michauu Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Cześć. Mam pewien problem który utrudnia grę, a szczególnie PvP w minecraft.Przechodząc do tego problemu, polega on po prostu na tym, że widze strasznie mały zarys przedmiotu (miecza itp.) trochę mnie to wkurza więc napisałem bo może wie ktoś jak to naprawić Zaczęło się to tak że stary monitor (1440x900 - jego rozdzielczość) zaczął się trochę psuć, więc musiałem zmienić na kwadratowy monitor zastępczy (1280x1024)Napisałem rozdzielczości bo może jest to właśnie jakiś problem z rozdziałką ;PPozdrawiam.
DeathlyLord Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 To proste- zwiększ odległość renderowania gry. Jeśli chcesz zwiększyć FPS to wgraj OptiFine.
Michauu Posted September 3, 2013 Author Report Posted September 3, 2013 Chodzi o to że jak mam np miecz w rozdzielczości 128x128 (na ekranie panoramicznym widać go całego) a ja natomiast widze tylko 1/5 miecza
LincolnPL Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Wgraj OptiFine, to będziesz mógł pobawić się opcjami rozdziałki Lub poczekaj na 1.7, bo być może to zwykły bug
Michauu Posted September 5, 2013 Author Report Posted September 5, 2013 No nie wiem czy to bug ;/ a kombinowałem już z tym optifine raczej niezbyt... ;d
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.