Jarro6 Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Witam. Mam laptopa HP 6910p i mam z nim malutki problem, który zauważyłem też przy okazji na komputerze mojego brata tej samej firmy. Mamy nagrywarki w swoich komputerach, jednak nie możemy z nich korzystać. Otóż, żaden program nie rozpoznaje tego napędu jako nagrywarki. Przykładowo mając program Alcohol 120% w menu pokazującym dostępne urządzenia jest pustka.Czy to wina sterowników ? System VIsta Business, mój brat Windows XP. Dziękuję za pomoc.
Jarro6 Posted September 3, 2013 Author Report Posted September 3, 2013 Rozwiązany! Okazało się, że posiadany przeze mnie napęd to nagrywarka, bardzo fajna nagrywarka, która nagrywa tylko CD a odczytuje CD i DVD. PozdrawiamNa przyszłość dla innych : Warto sprawdzić nazwę urządzenia w menedżerze urządzeń i wpisać ją w google. Można się dowiedzieć więcej niż się wydaje.
t3tris Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.