Lordgraver Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 Mam problem z instalacją moda Immersive armor. Wyskakuje mi informacja o błędzie i odsyła mnie do za raportowania problemu na sevenzipstar. Instaluje wszstko przez Nexus mod managera. Nie miałem wcześniej problemów z instlacja tego moda. Immersian weapon zainstałował mi się poprawnie. Wersja skyrima Legendary Edition.
zombik Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Ściągnij go jeszcze raz, ale ręcznie. Upewnij się, że ma odpowiedni rozmiar i wtedy w NMM wybierz opcję zainstalowania z archiwum.Twój problem wygląda na zwyczajny błąd pobierania.
roboziom Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Sprawdź w readme czy jest kompatybilne z DLC, zainstaluj ręcznie (nexus mod manager to crap) lub pobierz ten mod ze Steam Workshop jeśli tam jest.
CoCieToObchodzi Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Jak ściągałeś przez managera, to spróbuj bezpośrednio ze strony i zainstaluj manualnie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.