ziomusek123 Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Siema.Wczoraj zainstalowałem Counter-Strike na steam, ale po aktualizacji, ktora odbyla sie w lutym nie było slychac graczy ns i wgl. Poczytalem poradnik i pobrałem inny plik Half-Life.Ale teraz za każdym połączeniem z serwerem, za każdą zmianą mapy laduje sie jakis Update Steam Resources.Co zrobić by to ie nie ładowało ? Prosze o szybkie odp.Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius
DeathlyLord Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Nic nie zrobić. Musi się ładować i już. Tak przynajmniej mówi mój kolega, C-S'owiec.
iSoyer Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Juz to naprawili i słychać nonsteamowców więc spokojnie mozesz instalowac wersje steam bez jakichs dodatkowych pliczkow.
ziomusek123 Posted September 2, 2013 Author Report Posted September 2, 2013 kiedy niby to naprawili ? ;p W piątek pobralem i byla lipa.Ale już jest git, z 20 razy sie to ladowalo i juz jest ok. Dzieki, temat mozna zamknąć.
Artius Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.