Graf Napisano Wrzesień 1, 2013 Zgłoś Napisano Wrzesień 1, 2013 Witam, mam kilkanaście kart na wymianę w zamian za najnowszy humble bundle weekly. Wymienie kilka kart o łącznej wartości 1 $ (~80 eurocentów) bądź mogę dać 1 kartę foil, która sama w sobie jest warta ponad 1 Euro. Pierwsza wysyła osoba o mniejszej liczbie komentarzy na forum.Link do mojego profilu http://steamcommunity.com/id/grafpl/Mogę wymienić poszczególne karty steam, aczkolwiek pierwszość będzie mieć osoba oferująca Bundla.
BlueChampion Napisano Wrzesień 1, 2013 Zgłoś Napisano Wrzesień 1, 2013 wszystkie Twoje 27 kart za humbla i pierwszy wysyłasz Ty.
LuckyLuke266 Napisano Wrzesień 21, 2013 Zgłoś Napisano Wrzesień 21, 2013 Mogę wymienić się za karty. Gry , które mam do wymiany to:- Dead Space ( Origin )- Crysis 2 ( Origin )- Mirror's Edge ( Origin )- Command & Conquer : Red Alert 3 : Uprising ( Origin )- Serious Sam : First Encounter HD ( Steam )- Europa Universalis III Complete ( Steam )- Warlock ( Steam )- Populous ( Origin )- Burnout Paradise ( Origin )Ilość kart do uzgodnienia. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz do mnie , gdy jestem online na Steam. Mój profil to -xXx-LuckyLuke-xXx
Polecane posty
Zarchiwizowany
Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.